2777
2789
عنوان

اینجا کسی ماماهست بیاد لطفا

66 بازدید | 13 پست

؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نیستم ولی اطلاعاتم بالاست دریک سری موارد

انشالله خانوم هستید دیگه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیستم ولی اطلاعاتم بالاست دریک سری موارد

ببینید من ۲۳ آذر مجبورشدم قرص اورژانسی تنسی دوز۷۵ دوتا باهم بخورم تقریبا ۸ الی ۹ ساعت بعداز رابطه ولی ۱۴ روز گذشت پری نشدم بیبی زدم منفی بود 

اون برج ۱۱ آذر پری شدم ولی این برج هنوز نشدم علائمشو دارم کم و بیش ولی خبری نیست 

پریودامم نامرتبه 

بچه نمیخام چون ی بچه کوچیک شیرخوار دارم 

ب شدت نگرانم و حالم خرابه راهنمایی لطفا

اره عزیزم مادرچهارفرزندم الحمدالله کوچیکه همین۹ دی به دنیااومد

آخی ب سلامتی مبارکه قدمش خیر باشه و نامدار باشه

آفرین ب این اعصاب و توان

عزیزم‌مگه نمیگی بی بی منفی بودچن بارزدی؟

یکبار بعداز ۱۶ روز ک از خوردن قرص تنسی میگذشت 

خب الان ۴ روز از موعد پریودم میگذره نشدم میترسم حامله باشم 

ب هیچ عنوان بچه نمیخام

ببین تایک هفته پریودی عقب وجلوبزنه طبیعیه ووقتی بی بیت منفی بوده مشکلی نیست وعقب انداختن احتمال زیاد ...

ی بار بیبی زدم 

بعداز ۱۶ روز از خوردن قرص تنسی

یکبار بعداز ۱۶ روز ک از خوردن قرص تنسی میگذشت خب الان ۴ روز از موعد پریودم میگذره نشدم میترسم حامله ...

الان بایدبی بی بزنی.تواون مواقع ک زدن بی بی اشتباههتواین سه‌چهاروزبایدبزنی گلم بچت چقدشه الان؟

الان بایدبی بی بزنی.تواون مواقع ک زدن بی بی اشتباههتواین سه‌چهاروزبایدبزنی گلم بچت چقدشه الان؟

۱۵ ماهشه شیرخودمو میخوره اصن ن توان جسمی ن اعصاب بچه بعدی دارم دعا کن حامله نباشم

۱۵ ماهشه شیرخودمو میخوره اصن ن توان جسمی ن اعصاب بچه بعدی دارم دعا کن حامله نباشم

من بچه دومم چهل روزش بودسومی روباردارشدم خیلی سخت گذشت بهم وای الان روزی نییت ک به خاطرلطف خداشکرنکنم هدیه  خدابهترین چیزازآب درمیادمنم زیرنظردکتراعصاب بودم ب خاطرمشکلات زیادوای خداکمک کردوالان واقعاممنونشم توهم فعلاب اعصابت فشارنیارهرجی ک خدابخادهمون میشه فردایه بی بی بزن حتما