2777
2789
عنوان

به ممنوعه ترین آدم زندگیم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 23 پست
خب چرا ممنوعه، مگه جفتتون مجرد نیستین

اره هستیم.

اگه شما خانواده هاتون باهم جور نبودن و مامانت میگفت عمرا بذارم باهاش باشی اون فرد نمیشد ممنوعه ترین؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هستیم.اگه شما خانواده هاتون باهم جور نبودن و مامانت میگفت عمرا بذارم باهاش باشی اون فرد نمیشد مم ...

من فقط ی چیز رو خوب میدونم

خودم دختر دارم

هیچ وقت به اندازه مادرت نگران و متوجه آینده ی خودت نیستی

با کارهای اشتباه و یواشکی به آینده خودت گند نزن

خواهش میکنم

اره هستیم.اگه شما خانواده هاتون باهم جور نبودن و مامانت میگفت عمرا بذارم باهاش باشی اون فرد نمیشد مم ...

خب اگه از لحاظ مالی و فرهنگی تفاهم دارین، فعلا یواشکی باهم باشین، بعدش اگه دیدین واقعا باهم خوشبخت میشین و همو میخایین خانواده هم قبول میکنه کم کم

خب اگه از لحاظ مالی و فرهنگی تفاهم دارین، فعلا یواشکی باهم باشین، بعدش اگه دیدین واقعا باهم خوشبخت م ...

متاسفانه من حتی کامل نمیشناسمش 

اگه بره زیر آبی منو پیش مامان باباش بزنه فاتحه 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

متاسفانه من حتی کامل نمیشناسمش اگه بره زیر آبی منو پیش مامان باباش بزنه فاتحه

پس اگه ارتباط آنچنانی نداشتین قبلا و بلدش نیستی ریسک نکن، اگه بخادت مطمئن باش راهی پیدا میکنه برا ب دست اوردنت 

پس اگه ارتباط آنچنانی نداشتین قبلا و بلدش نیستی ریسک نکن، اگه بخادت مطمئن باش راهی پیدا میکنه برا ب ...

ریسک نمیکنم ..

ولی خیلی دلم براش تنگه