2777
2789

حس نیاز شدیدی به ازدواج دارن

که  روحی هست  مثل نیاز به حمایت محبت و امنیت

پسرا هم اینجوری هستن از چه سنی؟؟؟

بیا تا اومدنت دیر نشده.

بنظرم بهتره بگی بعضی دخترا 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بعضی از دخترای الآن،هنوز به سن دختر بودن نرسیدن،درحد دختر بچه ان و ازدواج میخوان!جای تسلیت داره ...

الان منم ۲۱سالمه و این حس نیاز به دوست داشته شدن رو دارم 

ولی خب در مورد جمله آخرت،  تقصیر اونا نیست ، محیطه که تاثیر میزاره 

وقتی دختر ۱۲ساله دوس ت پسر داره ، بچه ۸ساله گوشی و اینستا داره تو هرخونه ای ماهواره و...... 

اون بیچاره ها هم زودتر از سنشون این حس رو پیدا میکنن 

الان منم ۲۱سالمه و این حس نیاز به دوست داشته شدن رو دارم ولی خب در مورد جمله آخرت، تقصیر اونا نیست ...

عزیزم ربطی نداره ما یه خانواده بودیم که اصلااااا خبری از ماهواره و کوشی نبود من از یازده سالگی دلم شوهر میخواست!!

بیا تا اومدنت دیر نشده.

الان منم ۲۱سالمه و این حس نیاز به دوست داشته شدن رو دارم ولی خب در مورد جمله آخرت، تقصیر اونا نیست ...

بنظر من تا حد زیادی ناشی از اینه که توجه و محبت واقعی از محیط خانواده دریافت نمیکنن،منظورم از محبت و توجه،زیاده روی در دادن امکانات از جانب پدر و مادر یا کوتاه اومدن های افراطی نیست،بعضیا فقط بچه میارن،اما هیچ تغییری توی شرایط زندگیشون ایجاد نمیکنن،یعنی قبل و بعد از بچه هیچ تفاوتی واسشون نداره

عزیزم ربطی نداره ما یه خانواده بودیم که اصلااااا خبری از ماهواره و کوشی نبود من از یازده سالگی دلم ش ...

ولی بی ربط نیس این مسائل 

خود شما چی دیدیه بودی که دلت شوهر میخواست؟؟؟

من هرسری لباس عروس میدیدم😅