2777
2789
عنوان

جاریم به شوهرم محل نگذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 28 پست
به نظر شما عجیب نیست شوهرم رفته اونجا و یک ساعت نشسته اصلا برای سلام کردن از اتاق نیومده بیرون هر چی ...

فکر کن از ماجرای عروسی نگرفتن و فهمیده باشه کلا دلگیر باشه از همه 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و کلی طلا قبلاً خریده من می‌دونم داره ولی شب یلدا طبق رسم خانواده  دختره گفته برام طلا بخر با اینکه داشته نداده دختره خودش رفته خریده به خانوادش نشون داده گفته شوهرم برام خریده برادر شوهرم برام تعریف میکرد من گفتم کار خیلی بدی کردی اینجوری ازت دلسرد میشه طبق رسم رسوم اونا برو جلو آخه ما رسم شب یلدا رو نداریم گفت تولدش جبران میکنم 

ب نظرت چرا دختره خودش اینقدر بی ارزش می‌کنه بدون هیچ جشنی اومده داره زندگی می‌کنه چه لزومی داره توی ...

چون شرایطش فکر کنم سخته 

گفتی مادرش فوت شده 

پدرشم ترک کرده 

شرایطش خیلی سخت بوده سخت گذشته پناهگاه میخواد واسه زخماش

چون شرایطش فکر کنم سخته گفتی مادرش فوت شده پدرشم ترک کرده شرایطش خیلی سخت بوده سخت گذشته پناهگاه میخ ...

باور کن  حرف های برادر شوهرم که می‌شنوم تمام تن و بدنم می‌لرزه میگم این مفت و رایگان اومده نکنه فردا پس فردا اذیتش کنم بعدم طلاقش بدن 

آخه من عروس سوم بودم دو تا عروس قبل از من تا پای طلاق بردن 

چند هفته قبل از عقد. اونها هم مادر شوهرم اومد پیشم گفت یا من نگه می‌داری یا طلاقت میدم 

باور کن حرف های برادر شوهرم که می‌شنوم تمام تن و بدنم می‌لرزه میگم این مفت و رایگان اومده نکنه فردا ...

وااای چه خونواده ی سمی هستن اینا🙄ترسیدم 

مادرشوهرت چقد فتنه اس 

تا مادرشوهر هست همینه فقط باید دوری کرد ازش

منم گفتم نمی تونم نگه دارم گفت پس طلاقت میدم سر همین حرف من مراسم ها دعوت نکرد به شوهرم گفت میخواست خوب باشه تا دعوتش کنم 

بعدم مادر شوهرم خیلی آدم اذیت کنی و دو بهم زنی هست خیلی رابطه عروس و پسر هاش خراب می‌کنه میگم یعنی برای این خوب شده ؟

بعدم تمام برادر شوهرم میاد پیش من و شوهرم میگه کاش دو ماه قبل بود اصلا ازدواج نمی کردم