2777
2789
عنوان

صابکارم ازم خاستگاری کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دهه شصتی هستن دیگه نمیدونم دقیقخودم 18

وای خدایا چرا همچین شد

نمیدونی پس از کجا میگی ۶۰

امکان نداره یکی برا خواستگاری سنشو دروغ بگه اصلا غیرممکنه فردا تو مخضر و...ر میشه خب

برا دوستی ولی میشه

وای خدایا چرا همچین شدنمیدونی پس از کجا میگی ۶۰امکان نداره یکی برا خواستگاری سنشو دروغ بگه اصلا غیرم ...

اخه پیج اینستاشو پیدا کردم و توی یکی از پستاش کپشن نوشته بود که یه متن طولانی بود قاطیش نوشته بود چیکار کردن با ما دهه شصتیا! 

اخه پیج اینستاشو پیدا کردم و توی یکی از پستاش کپشن نوشته بود که یه متن طولانی بود قاطیش نوشته بود چی ...

شاید متن اماده بوده

خب رودروایسی داری مگه بگو تو اینستاتون دیدم گفتین دهه شصتی.بهتون نمیاد ۷۶ باشید ببین چی میگه

دقیقاااا😂😂

به نظرم یکی از همین کلیپ های کوتاه از فیلم لیسانسه ها که حبیب میگف کی ضرر کرد براش بفرست😂😂😂🤣

دیگه هم اصلا جواب نده

ولی خوب اگه مورد خوبی دقت کن واقعا از دست نده