2777
2789
عنوان

یه دروغ بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 220 پست

من امتحانم و خوندم و کاملا امادم 

ازت متنفرم 

من خوبم 

من گشنم نیست 

من دیگه منتظرت نیستم 

من حرفه اونارو باور کردم 

من دیگ بهت فکر نمیکنم 

و...

ببخشید یکی بیشتر شد، من آدم دروغ گویی نیستم😔

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

خیلی خوشگلم

me too

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر میشدم هیچ وقت نمیتونستم مخ بزنم :/

ایش دخمل بهتره😁😍

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
دوسش دارم..و با علاقه دارم باهاش زندگی میکنم

عذابه

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من امتحانم و خوندم و کاملا امادم ازت متنفرم من خوبم من گشنم نیست من دیگه منتظرت نیستم من حرفه اونارو ...

شناسایی شد دروغگوی دو عالم

دروغه

ممکنه نباشع

ایش دخمل بهتره😁😍

پس به عنوان یه دختر باهام بیا تو رابطه و شمارمو بگیرر😂😂

پس به عنوان یه دختر باهام بیا تو رابطه و شمارمو بگیرر😂😂

بس کن زن😂😂

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
هستدروغه

🥲

شناسایی شد دروغگوی دو عالم

من دروغ گو نیستم 🥲😂

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بس کن زن😂😂

خودت گفتی دختر خوبه😂

چی میخوای دیگه

من دروغ گو نیستم 🥲😂

عوممم ولی من چرا

خودت گفتی دختر خوبه😂چی میخوای دیگه

واییی😂