2777
2789
عنوان

بحثم با نامزدم➕️شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 76 پست
عزیزدلم تو هوای مردتو داشته باش خواهش میکنم ازت آخهاین روزا خیلی سخت میگذره من میدونم برای آقات خیلی ...

ببخشید اگر بد گفتم 

آخه داغ دیدم میفهمم دنیا ارزش نداره فقط باید بهم عشق بدیم لذت ببریم این چندروزو 🌷

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنم درست شم میشه راهنماییم کنین از این ب بعد چجوری رفتار کنم؟؟؟

بهش قوت قلب بدین بگین که باهمین کنارش باشید نه روبروش الان زندگی واسه همه سخت شده اول زندگی یا باید پشتوانه مالی باشه یا باید قانع باشید وگرنه از زندگیتون راضی نمیشین اگه جنم و عرضه دارن شما هم دلگرمیش بدین میوه صبر شیرینه حیف زندگی و جوونیتون هست با دل خوش بیرون برید حتی ی دونه بلال ی چایی داغ  می‌تونه براتون خاطره بسازه از وجود هم لذت ببرید. خوشبخت باشید

مسشه رفتار درست رو بهم بگید؟چیکار کنم چجوری خودمو آروم کنم؟من انقد از خونوادش ناراحتم بخاطر برخورداش ...

عزیزم خانوادشن پاره تنش هستن

نمیتونه که دل بکنه ازشون 

از اول عمرش تا الان با اونا بوده زحمتشو کشیدن

رابطه تونو خوب کنید هم شما هم همسرتون آرامش داشته باشید خواهرنازم

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

عزیزدلم درک میکنم خسته ای واقعا شرایط سختیه 

ولی اعتراضی داری با ملایمت بگو طوری ک غرورش خورد نشه 

یجوری بهش امید و انگیزه بده تا بیشتر تلاش کنه یجوری با حرفات و کارات بهش بفهمون ک بهش امیدواری و افتخار میکنی بابت تلاشش 

و اینکه برای وقت گذاشتن سعی کنید جاهایی برید ک حال دلتون خوب بشه جتی شده یه پارک ساده 

اگر میبینی جنم داره و تلاش میکنه صبر کن این روزا هم میگذره و وقتی شما پشتش باشی قطعا به چیزایی ک میخواید می‌رسید 

بابت این لحن صحبت هم از دلش دربیار خیییلی ناراحت شدم براش

1926

ببین دوتا راه حل داری 

یااینکه کلا ولش کنی وقتی ببینی طرف عرضه نداره کار نداره پول نداره یه خونه اجاره کنه چ برسه ماشین و عروسی و وسیله 

یااینکه باهاش بمونی فرصت بدی شرایطو تاحدی اوکی کنه هرازگاهم بیاد باهم برید بیرون قرار نیست ک میلیونی هزینه کنه برید یه پارکی جایی بگردید دوتا ساندویج و نوشابه بخورید یا برید دوتا ذرت بخورید یعنی در حد دوتا اب هویج پول نداره 

اگه شرایطش خیلی سخته قید عروسیو بزن یه جشن خیلی کوچیک بگیر یا اصلا نگیر با پولش خونه بگیر 

ولی ببین بااین شرایط میتونی کنار بیای چقدر دوسش داری اونم دوست داره 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱