2777
2789
عنوان

بحثم با نامزدم➕️شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 76 پست

چقد غرورشو شکستید

اعتراضی اگر داریر بگید اما نه با دل شکستن نه با غرور له کردن

احساس ناکافی بودن بهش دادید

هرچقدرم بیشتر به این رفتار و این حرفا ادامه بدید اینده زندگی خودتونو میبرید زیر سوال

این حس ناکافی بودنی که به همسرتون دادید باعث میشه که تلاش بیشتری نکنه و همش با خودش فکر کنه که هرچقدرم تلاش کنه باز شما راضی نیستید و اینطوری سرد میشه و انگیزه برای کار کردن بیشترش رو از دست میده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دارین بهش حس کافی نبودن می‌دین اعتماد بنفسش رو‌میگیرین حق دارین که از آینده بترسین و مضطرب باشید ولی ...

چیکار کنم درست شم 

میشه راهنماییم کنین از این ب بعد چجوری رفتار کنم؟؟؟

اسی منم دخترم و تورو درک میکنم خیلی 

ولی لطفا شرمندش نکن 

اشتباه اون میدونی کجاس ؟اینکه با شرایط مالی ک  داش اومده زن گرفته ..و اشتباه تو هم اینه ک زنش شدی 

همه چی ک عشق نیس ..باید فکر اینجاهارم کرد

ولی حالا ک ازدواج کردین چاره ای جز صبر دارین جفتتون ...سرزنشش نکن ..خیلی سخته مرد شرمندهی بی پولیش بشه ..بازم میگم میدونم درکت میکنم توهم دوس داری نامزدیت مث خیلی از دخترا باشه ولی صبر کن ..اونم داره تلاششو میکنه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اولاً که خواهشاً درست تایپ کنید حتی با خوندنش تپش قلب گرفتم.🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعدشم عزیزم چیزی نیست فقط یکم حساس شدی.

شما شرایط سخت تری رو تحمل کردید سربازی و بیکاری و... از این به بعد انشالله مسیر هموار تر میشه.

ولی به نظر من جفتتون اراده کنید و خودتون زندگی رو اداره کنید و خانواده هارو بابت ماشین و اینا تو خرج نندازید.

چون اینجوری باعث میشه فکر کنند نمی تونید مستقل بشید و دائم باید مراقبتون باشند.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اوضاع رو یجور دیگ نشون دادن باور کنننن

چی بگم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

چقد غرورشو شکستیداعتراضی اگر داریر بگید اما نه با دل شکستن نه با غرور له کردناحساس ناکافی بودن بهش د ...

مسشه رفتار درست رو بهم بگید؟

چیکار کنم 

چجوری خودمو آروم کنم؟

من انقد از خونوادش ناراحتم بخاطر برخورداشون ک دلم نمیخاد نامزدم با اونا وقت بگذرونه

وقتی میبینم با این همه رفتاری ک با من داشتن باز نامزدم باهاشون خوشه حالم بد میشه 

فدات عزیزم بخاطر مهربونیت ولی عصبانیت من از جای دیگم هس همش بفکر خونوادشع همون چن باری ک بیرون رفتیم ...

عزیزدلم تو هوای مردتو داشته باش خواهش میکنم ازت آخه

این روزا خیلی سخت میگذره من میدونم برای آقات خیلی سخته شرمندگی داره فشار روشه

صبر کن عزیزم منم آقام چیزی نداشت باهم ساختیم زندگیمونو

اگر نداشت پولی که بریم بیرون ساندوچ بخوریم حتی! من تو خونه چیزی سرهم میکردم میگفتم میخندیدم تا غصه نخوره شرمندم نشه قلبش بشکنه.

تو این دنیای مزخرف فانی که نمیدونیم صبح خودمون دکمه های لباسمونو باز میکنیم یا مرده شور هوای همو خیلی داشنه باشید الهی خوشبخت باشی سالیان سال در کنارش🌹🌷

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
مسشه رفتار درست رو بهم بگید؟چیکار کنم چجوری خودمو آروم کنم؟من انقد از خونوادش ناراحتم بخاطر برخورداش ...

حق باتوعه کاملا خوب کردی چرا خودتو سرزنش میکن خوب گفتیش چندسالتونه هردو؟

اینجا فرشته های مهربان سازگار باهمسرن اخلاقشون مثله معصومین پاک و منزه و ...

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

چیکار کنم درست شم میشه راهنماییم کنین از این ب بعد چجوری رفتار کنم؟؟؟

اگه واقعا دوسش داری یکم درکش کن

مردا نیاز به درک شدن دارن نه اینکه فقط غر بزنی و غرورشو به کنی

از لحن حرف زدنت اصلا حس خوبی نگرفتم

هرکس دیگه ای جای نامزدت بود می‌گفت ناراحتی به سلامت 

ولی همچنان باهات خوب رفتار کرد

اگه همینطوری بخوای ادامه بدی بعدا پشیمون میشی از رفتارت مطمئن باش