2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥲دوسال پیش با ۸ میلیون النگو ۴/۵گرمی خریدم الان طلای ۱ گرم و نیمی میشه🥲💔

خودم از ی پیجی خرید میکنم طلا راضیم ازش همه قیمتی هم داره ارتش هم مناسبه با این قیمت میتونی ازش پلاک.    زنجیر.    انگشتر.    گوشواره بگیری طلا های ریز و اجرت مناسب داره. من طلا ۴ و ۷۰۰ بود ی گوشواره ریز گرفتم ازش یک و ۶۰۰ شد هیچکی باور نکرد😂 البته ریز بود و سوراخ دوم گوشمه. اگ خواستی بگو پیجشو معرفی کنم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
واقعاچرا نمیخرنمن به دوستم پیشنهاد دادم خرید😩😭

نمیدونم چرا اما باید کلی بگردی تا یکی با منت ازت بخره 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

من شاید زنجیر گرفتم اونم ۱ گرم و خورده ایی انگشتر دارم

خوب کاری میکنی

اما کاش سکه گرمی بخری ک اصلا ضرر نداره

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

خودم از ی پیجی خرید میکنم طلا راضیم ازش همه قیمتی هم داره ارتش هم مناسبه با این قیمت میتونی ازش پلاک ...

عزیزم منم یه کانال دارم ازش طلا میخرم خیلی ظریف و خوشگلن 

میشه اینی که شما میگین هم معرفی کنین برام؟

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
عزیزم منم یه کانال دارم ازش طلا میخرم خیلی ظریف و خوشگلن میشه اینی که شما میگین هم معرفی کنین برام؟

اره عزیزم تو روبیکا دارمش طلای محمدی.  واسه مشهده تو پیجش نوشته برج کوهسنگی پلاک منفی ۱ فک کنم بزن طلای محمدی میاد 

آرم تاییدیه هم داره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره عزیزم تو روبیکا دارمش طلای محمدی. واسه مشهده تو پیجش نوشته برج کوهسنگی پلاک منفی ۱ فک کنم بزن ط ...

ممنونمم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
دلم میخواد یه زنجیر ظریف با همین قیمت بگیرم

زنجیر نمیشه

به نازکی تار مو مگه پیدا کنی که نه به درد میخوره نه هیچی. اگه فقط واسه سرمایه گذاری میخوای یه انگشتر نوزادی بدون اجرت بگیر

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄