2777
2789

اینکه شب امتحانیم خیلی اذیتم میکنه تقریبا نصفشو خوندم بقیش مونده تا ۵ صبح میتونم بیدار بمونم یکم انگیزه بدین یا راه حل و روش درس خوندن بگین برم گم شم بخونم🥲 (شیمی دوازدهم)

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر دیگه مونده؟؟ هرچی هست سریع روخوانی کن و بعدش نمونه سوال حل کن بیشتر.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من خودم الان که ساعات طلایی شبه  ( برای خواب مناسب و تمرکز و...)

الان میخوابم صبح خیلی زود  واسه دوره بلند میشم 

البته سیستم بدنی هرکی فرق داره 😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
فق میتوم بگم شیمی12 راحته

آبکافت و برق کافت و گالوانی رو نخوندم تاحالا خخ

اینا سختن؟ بقیشو یدور بخونم یادم میفته

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اول اینکه از سایت برو بیرون و اینکه اول قسمت های مهم رو بخون بعد وقت شد بقیه چیزایی ک نخوندی رو بخون من با این روش همیشه موفق بودم... گوشی رو باید کنار بزاری... 

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
چقدر دیگه مونده؟؟ هرچی هست سریع روخوانی کن و بعدش نمونه سوال حل کن بیشتر.

زیاد مونده😂 تقریبا یه فصل

اسوووننن ترین مطالبن فق یکم شبیهن

عع پس برم بخونم مرسی 🙂