2777
2789
عنوان

بعضیاتون واقعاااااا ماهید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
وای وای امروز تو سایت ی بنده خدایی اومد گفت میخوام اسمم رو بزارم فاطمه خب هرکسی محترمانه ی نظر داد ب ...

اره کم سن ها اینطورن 

ولی سن بالا هم دیدم رسما داشت ب فوش میکشید آدمو 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توهینو جواب بده ولی با زیرکی

باور کن بلد نیستم 

اصلا روم نمیشه ب کسی توهین کنم 

و کسی هم که بهم توهین کنه میذارم کنار 

ولی باید یاد بگیرم بخاطر بچمم شده یکم زرنگتر بشم که فردا مدرسه می‌ره اذیتش نکنن 

عصبانی بشم که واویلا ولی نمیخوام هیچوقت از اون روم استفاده کنم😂

باور کن بلد نیستم اصلا روم نمیشه ب کسی توهین کنم و کسی هم که بهم توهین کنه میذارم کنار ولی باید یاد ...

نه اتفاقا احساساتتو کنترل کن و در لحظه واکنش نده

بشین تا اروم شی و فکر کن چیکار کنی

کم کم یاد میگیری منم مثل شما بودم ولی یاد گرفتم

یه روانشناسی بود میگفت حاضرجوابی جواب دادن در لحظه نیست بلکه اینه که هوشیار باشی تو موقعیت مناسب جواب طرفو بهش برگردونی

باور کن بلد نیستم اصلا روم نمیشه ب کسی توهین کنم و کسی هم که بهم توهین کنه میذارم کنار ولی باید یاد ...

مثلا یه همکلاسی داشتم شوهر کرده

بعد عید قربان رسم داشتن عیدی ببرن برای عروس ولی برای دوست من نبردن، خواهرشوهرش درمیاد میگه مگه ایکس گوسفنده که تو این مناسبت براش عیدی ببریم!

دوست من گفت صبر کردم تا خودش عروسی کرد، براش یه عیدی مجلل اوردن، به مادر شوهرش میگه لابد وای دیگه گاوه که این عیدی مجللو اوردین براش!!! 

ببین... بعد اون موقع دوست من عصبانی میشد چه فایده ای داشت؟

دوستان‌اون‌قسمت‌ماهید‌رو‌با‌من‌بودن🦦💘

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

مثلا یه همکلاسی داشتم شوهر کردهبعد عید قربان رسم داشتن عیدی ببرن برای عروس ولی برای دوست من نبردن، خ ...

درسته خیلی خوبه آدم هشیار باشه