2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بی حیا

451 بازدید | 16 پست

تمام دختترای فامیلمون عکسای خودشونو میزارن پروفایل حتی تو اینستاهم همش عکساشونو به اشتراک میزارن.اما شوهرم نمیذاره من بزارم امشب جاریم عکس خودشو ششوهرشو استوری کرده بود ببهش نشون دادم دو سه ساعت بعدش گفتم این عکسمو بزارم پروفایل ؟بصورت شوخی گفتم اما اوون عصبانی شد گفت اگه یذره آازاد بزارمت پررو میشی تو همینقدر بی حیایی ک عکستو بزاری پروفایلت.چون فلانی استوری کرده توام‌ میخایعکس بزاری؟ حالا جاریم تو یوتیوب تولید محتوا میکنه واسه یه پروف اینجوری باهام حرف زد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بگو شوخی کردم ولی اونم بد رفتار کرده 

عکس دوتایی که عیب نداره

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

ولش کن شوهرا ازاین حرفا توی دعوا زیادمیزنن وقتی دوست نداره نزارعزیزمن ..هرکسی اختیارشو داره شوهراون دوست داره ازشما دوست نداره ارزش اوقات تلخی نداره که گلم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
حالا خوبه شما شوهرته.....من که مامان بابام حتی نمیذارن اسم دختر بذارم پروفم چی😐😂اسممو نوشتم محمد

واییییی شت😂😂

بجاش نقطه بزار 

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
حالا خوبه شما شوهرته.....من که مامان بابام حتی نمیذارن اسم دختر بذارم پروفم چی😐😂اسممو نوشتم محمد

منم مامان بابام اجازه نمی‌دن عکس بزارم 😂

ولی واقعا کار خوبی هست 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من امشب باشوهرم حرف زدم ک تراخدابزارچادرنپوشم دلم تیپ جدیدمیخاددلم میخاتغییرکنه ظاهرم مثه بمب شده بودمن ک اصلااینستاندارم شماره واتمم فقط چهارپنج نفردادن همشم چکم میکنه تاچه برسه بخام عکس خودموبزارم