2777
2789
عنوان

نامزدم میگه لباس پوشیدن یاد نداری🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 30 پست
عزیزم با توجه به امضات اگر خیاط نیستی یا بلد نیستی به هیچ وجه چرخ خیاطی نخرالکی می‌افته گوشه خونه

چشم ممنونم عزیزم 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
از اینستاگرام یاد بگیر

پیجی دارید شما؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن رنگایی بخری که بشه استایل کرد.مثلا اگه بری پالتو زرشکی بخری یاسبز فسفری یا آبی بخری نمیشه استایل درست کرد....اما رنگهای نود عالی ان...تو اینستا خیلی هست...مثلا من خودم بوت فقط مشکی میخرم.کتونی تک رنگ سفید یامشکی یاطوسی میخرم.شال تک رنگ میخرم .اینارو با چندین لباس میشه استایل کردن.

اینم بگم همیشه استایل کردن لباسهای تک رنگ راحت تر از چهارخونه و رنگاوارنگه...

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
وبلاگ نگارا رو بخون عنوان وبلاگ چی بپوشیم هست

ممنونم عزیزم ❤️🤗

همه چی دارم میخرم تو کمد انبار میکنم الان مثلا از این کت فوتر دو جیب دارم کفتان ،بافت راه راه ، پافر ...

مثلا اون کت فوترا ک میگی ازون بلنداس؟ میتونی هم با لگ بپوشی و نیم بوت هم با شلوار بگ یخی اگ کتت مشکیه

اون بافت راه راها میتونی با کلاه بپوشی شال سرنکنی

پافر کوتاهم میتونی زیرش دورس بگیری با کلاه بافت یا کلاه کپ و بوت یا نیم بوت و لگ یا شلوار بگ ..

بنظرم اینا خوب میشن عزیزم

همه چی دارم میخرم تو کمد انبار میکنم الان مثلا از این کت فوتر دو جیب دارم کفتان ،بافت راه راه ، پافر ...

خب برات یه پیشنهاد دارم.

بشین بنویس به چه لباسایی و رنگ هایی علاقه داری .

بعد توی گوگل انواع استایل رو سرچ کن و ببین لباس های توی لیستت با کدوم استایل بیشتر هماهنگی داره.

بعد رنگ پوستت رو پیدا کن و براساس قد و وزنت شروع کن استایل مورد نظرت رو عملی کردن و تیپ زدن .

پیجی دارید شما؟

نه الان ندارم ولی تو اکسپلور بگردی پیدا میشه پیج هایی که استایل کردن آموزش میدن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

برای تیپ زدن ۳ تا شلوار جین میخوای

بگ بوت کات و مام استایل یا اسکینی بسته به نوع بدنت

یه نوع هم لباس گرم

کاپشن بارونی کوتاه یا بلند   بافت یه چند تا برای زیر لباس

یه قانون کلی میگه وقتی مثلا بارونی بلند میپوشی با شلوار اسکینی بپوش

مانتو اگه شلوغه زیریشو ساده بپوش

پیج های فروش لباس رو دنبال کن قشنگ استایل کردنو یاد میگیری

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

چ خوب گفتی دیگهه چی؟؟واسه تابستون چیا نیازه بخرم

مرسی عزیزم

تابستون من پیراهن بلند دارم با چند تا کت خنک کوتاه

اکثرا کت کوتاه‌مو ا مام قد نود و یا با بگ  کفش ورزشی یا صندل میپوشم

پیراهن بلندم از این کفتان طور ها هست اونم با صندل ازاینا که بندش دور پا میپیچه

مرسی عزیزمتابستون من پیراهن بلند دارم با چند تا کت خنک کوتاهاکثرا کت کوتاه‌مو ا مام قد نود و یا با ب ...

من همیشه مانتو بلند میپوشم یا کلا لباسای بلند خوشم میاد

چطوری استایل کنم بنظرت تابستونا زمستونا

پوستمم روشنه چ رنگایی

من همیشه مانتو بلند میپوشم یا کلا لباسای بلند خوشم میادچطوری استایل کنم بنظرت تابستونا زمستوناپوستمم ...

به پوست روشن رنگای تیره خیلیی میاد

مثلا طوسی و آبی

آجری و کرم

مشکی خالی

قرمز چری که الان همه مده

میتونی برای زمستون بارونی بلند با بافت یقه اسکی اگه خیلی هوا سرده با شلوار لگ یا اسکینی یا از این پشمی گرما بپوشی و چکمه من خودم بارونیم آجریه با یه یقه اسکی کرمی با شلوار جین دودی و نیم بوت 

یا یه بارونی کوتاه مشکی با بافت سفید و شلوار آبی نفتی پارچه ای مام طور و مقنعه آبی نفتی برای دانشگاه

برای تابستون هم مانتو کفتان عالیههه واگه میخوای پات پیدا نباشه از این جوراب بالا زانوها بگیر خیلی خوبههه