2777
2789
عنوان

کاش منم سفید بودم همش عذابم

131 بازدید | 12 پست

چیکار کنم حتی شده دو سه درجه پوستم روشن و سفید بشه 

با سی سال سن 

عذاب میکشم همش درگیرم 

بخاطر رنگ پوستم 

توروخدا اگه راهی میدونین بگین

تا زمانی ک خودتو دوس نداشته باشی نمیتونی زیبایی هاتو ببینی همه رنگ پوستی خوشگله چیزای الکی ب پوستت نزن کافیه بعداز حمام از ماسک و ابرسان استفاده کنی 

‏احتیاج دارم به خبر خوب، به هدیه‌ی بی‌مناسبت، به دیدن اتفاقی و غیر منتظره‌ی کسی که سالهاست ندیدمش، به شنیدن یه تعریف از کسی که فکر میکردم به چشمش آدم مهمی نیستم، به چندتا شاخه گل، به برگشتن عادتهای خوب قدیمی که خیلی وقته کنار گذاشته شدن، به انگیزه، به امید، به پول، به عشق.                 (میشه برام دعا کنید خدا یه نینی ناز و جیگر بهم بده؟؟ اخه من عاشق بچه هستم 🥰)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه مادرزاد باشه پوست تیره و دراثر افتاب سوختگی و...تیره نشده باشی فکر نکنم بتونی رنگ پوستتو تغییر ب ...

نه دیگه در کل سبزه ام 

کاش 

میشد چند درجه روشن کرد پوستو

تا زمانی ک خودتو دوس نداشته باشی نمیتونی زیبایی هاتو ببینی همه رنگ پوستی خوشگله چیزای الکی ب پوستت ن ...

چطوری کل بدنن رو ابرسان بزنم 

فقط ارزومه چند درجه روشن بشم 

صب تاشب 

ناراحتم بخاطرش

چطوری کل بدنن رو ابرسان بزنم فقط ارزومه چند درجه روشن بشم صب تاشب ناراحتم بخاطرش

سلام نجلا جان حالت چطوره عزیزم ،،سبزه که خیلی خوبه مطمینم خوشکلی بانو، پس خودتو دوست داشته باش واعتماد به نفستو بالا ببر ،،دخترگلت خوبه چه خبرا عزیزم

سلام نجلا جان حالت چطوره عزیزم ،،سبزه که خیلی خوبه مطمینم خوشکلی بانو، پس خودتو دوست داشته باش واعتم ...

سلام خوبی عزیزم😍🥰

خوبم فداتشم مرسی ک همیشه یادم میکنی گلم 

دخترمم خوبه ممنونتم 😘

نه واقعا اذیتم با رنگ پوستم متاسفانه