2777
2789

خیلی ناراحتم و چند روزه کارم گریه کردنه

برای بار سوم انتقالم منفی شد

کسی بوده بعد ای وی اف منفی خودش باردار بشه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله بله چون ب خاطر داروها شرایط رحم عالیه من دوست نی نی سایتی خودم بعد ۶ سال ناباروری و ای وی اف منفی باردار شد طبیعی

خودمم بعد ۵ سال نازایی و ای وی اف مثبت که متاسفانه ۱۰ روز بعد مثبت شدن سقط شد ماه بعدش دکارم گفت جلوگیری نکن و فقط برا تقویت تخمدان یه دارو داد و طبیعی باردار شدم .... نا امید نباش فقط بی خیال باش عزیزم

. بله،عزیزم  امکان بارداری طبیعی بعد از چندین بار انتقال منفی وجود داره. خیلی از زنانی که با IVF موفق نشدن، بعداً به طور طبیعی باردار شدن. هر بدن و هر شرایطی منحصر به فرده و امید همیشه وجود داره 

انشالله خبر بارداریتو بگی 😍

بله بله چون ب خاطر داروها شرایط رحم عالیه من دوست نی نی سایتی خودم بعد ۶ سال ناباروری و ای وی اف منف ...

من ناامیدم کلا

با تخمک اهدایی بودم منفی شد

خودم ذخیرم پایینه باردار نمیشم😔😔😔

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خداروشکر عزیزم مشکلتون چی بود باردار نمیشدید؟

مورفولوژی نرمال همسرم ۳ بود

یعنی احتمال بارداری طبیعی نزدیک به صفر

دکتر ابن سینا میگفت اگه به فرض محال فرض محال طبیعی هم‌ باردار بشی نطفه اینقدر ضعیفه که دفع میشه

اما الان این فرض محال یه دختر ۸ ساله سالم و فوق العاده زیباس😍💋

آرزو میکنم قسمت همه منتظراای نی نی😍

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند....