2777
2789
عنوان

prpسیاهی دور چشم

313 بازدید | 40 پست

من دور چشمم سیاه بود بعد از عمل بینی سیاهیش چندبرابر شده،دکتر گفت prpکنی ممکنه سیاهی بره..کسی تا حالا خودش یا اطرافیانشprpانجام دادن که ببینه نتیجه چطور بوده؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی من تو صفحات خارجی خوندم کرم هپارین بزنید خوب میشه الان ۳-۴ روزه شروع کردم حس میکنم کمتر شده

شما سیاهی ارثی دارین یا بر اثر چیزی بوده؟؟؟

من بعد از عمل بینی افتضاح شده

من قرار فردا فیلر زیرچشم بزنم میگم سیاهی وگودی رو دوسه درجه کم میکنه درسته

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

من بعد عمل بینس خیلی کبودی دور چشمم زیاد بود

فک کنم یکی دوجلسه رفته بودم پی ار پی ک خیلی بهتر شده بودم

باید جلساتو ادامه بدی تا خوب بشی

ولی الان میخام کربوکسی امتحان کنم 

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!