2777
2789
عنوان

فالگیر

508 بازدید | 58 پست

سلام  خوبین

من رفتم خونه دوستم بابایع دوستم نابینا هست با دوستم درس میخوندیم که یه دفعه یه مردی اومد خونشون من از دوستم پرسیدم گفت که این مرد فالگیر هست آوردیم که ببينه چشمای بابام درست میشه یا نع 

بعد ما تو اتاق بودیم با دوستم فالگیر ما رو صدا زد اسم منو پرسید و اسم مامانمو من گفتم بعد اون به من و دوستم گفت بیاین اینجا بشینین رفتیم نشستیم گفت با یه شال چشمهاتون رو ببندید ما بستیم بعد قران خوند بعد از من چند تا سوال پرسید منم جواب دادم بعد به دوستم گفت چشمهاشو باز کنع و بره اون ور بعد دوباره از من چند تا سوال پرسید بعد گفت دوباره قران خواند گفت چشماتو باز کن برو من وقتی داشتم میرفتم از دوست مامانم پرسید دیگه نمیاد؟ اونم گفت چرا میاد بعد من اومدم خونه به بابام گفتم که برا یکی از دوستای دیگم اتفاق افتاده بابام گفت باید دوستت به پدر و مادرش بگه الان من نمیدونم چطوری بگم چون میترسم اگه بگم دیگه نزارن با دوستم حرف بزنم لطفا بگین اونا بنظرتون چیکار کردن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نفهمیدم یکی توضیح بده ،متشکرم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

یا بسملا یا خداااااسم مامانتم پرسیدهه؟؟؟؟دعاااا نوشتههههه براتتت😐😐چرااا گفتییی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

چرا هرچی گفت انجام دادی آخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40