2777
2789
عنوان

فالگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 58 پست

وقتی پرسیدبازم میادیعنی قراره یه اتفاقایی بیافته دیگه نرو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینقدر سخت بود بگید چی میگه؟؟،نفهمیدم

رفت خونه دوستش دعانویس اومدخونه دوستش دعانویسم اسی روبردچشاشوبست ازش سوال پرسید

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
یا بسملا یا خداااااسم مامانتم پرسیدهه؟؟؟؟دعاااا نوشتههههه براتتت😐😐چرااا گفتییی؟؟؟

عزیزممم سلام خوبی میشه لطفا بگی بنظرت الان ک دارم دوری میکنم از عشقم 

مامانشو راضی میکنه بیاد باهام حرف بزنه ؟؟ بنظرت ته این دوری چیه ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه ها چشمای منو بست به من گفت نزدیک ترین دوستت بجز اونی که کنارته کیه؟ منم اسم دوستم رو گفتم گفت تو ذهنت فکر کن میری خونه اونا منم فکر کردم گفت وقتی رسیدی بگو رسیدم من وقتی رسیدم گفتم گفت زنگ درو بزن تو ذهنت بعد بگو کی درو باز کرد منم تو ذهنم زنگ درو زدم مامانه دوستم باز کرد بعد سلام داد منم سلام دادم بعد دستم رو گرفت برد پیش یه نفر که فالگیر به اون میگفت پادشاه بعد فالگیر به من گفت من چند سوال میپرسم ببین پادشاه چی میگه بعد فالگیر گفت پادشاه یا جواب میدع یا سرشو تکون میده یا جواب نمیده هر کدوم شد به من بگو بعد پرسید بابای دوستم چشماش درست میشه پادشاه سرشو تکون داد بعد پرسید بخت من بازع؟ پادشاه گفت بله بعد هیچی چشمامو باز کرد من الان نمیدونم چیکار کنم

عزیزممم سلام خوبی میشه لطفا بگی بنظرت الان ک دارم دوری میکنم از عشقم مامانشو راضی میکنه بیاد باهام ح ...

دور نشو ازش 

تلاششو داره میکنه خانوادش راضی نمیشن مشکل اقا پسر نیست که

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

دور نشو ازش تلاششو داره میکنه خانوادش راضی نمیشن مشکل اقا پسر نیست که

مرسی گلم جواب دادی 

اخه وقتی دوریم از نبودنم بهش فشار میذد میگم بلکه مامانش حالشو ببینه 

ینی کلا راضی نمیشن هیچوقت ؟؟ حیف 

بچه ها چشمای منو بست به من گفت نزدیک ترین دوستت بجز اونی که کنارته کیه؟ منم اسم دوستم رو گفتم گفت تو ...

از تو ب عنوان اینه بین استفاده کردن ؟؟ هعی

چرا انقد قضاوت میکنید من ازتون کمک خواستم

عزیزم ما برای خودت میگیم امیدوارم از این ب بعد اذیت نشی اخه تو ک ف ال نمیخاستی میگفتی من نمیخام نمیتونم میترسم فلان

بچه ها چشمای منو بست به من گفت نزدیک ترین دوستت بجز اونی که کنارته کیه؟ منم اسم دوستم رو گفتم گفت تو ...

نه نترس واقعا برای چشم بابای دوستت بوده 

میگن آدم پاک رو اینجوری میکنن تا  درست دربیاد 

چندسالته؟