2777
2789
عنوان

نامزدم رمز گوشیشو نزد

299 بازدید | 35 پست

من انقد که نسبت به گوشیش گارد داره بهش شک دارم

امروز اینجا بود گفتم بذار عکساتو ببینم نمیداد دفعه قبلم نذاشت رد کنم عکساشو

اونایی که نظرشون اینه گوشی شخصیه نظر ندن من از کسایی میخوام نظر بشنوم که فکرشون با من یکیه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نظرم اینه که گوشی شخصیه ولی دلیلی نداره رمزش رو به همسرمون ندیم یا اگه خواست نتونه ببینه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

تاپیکاتو دیدم این آقا یه جای کارش میلنگه مشخصه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
شاید فیلم پو.رن بوده تو گوشیش نخاسته تو ببینی همیشه که خیانت و عکس یه زن دیگه نیس

این عذر بدتر از گناهه😐😐😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بنظرم کارش درست نیست اگر چیز خاصی نداری دلیلی نداره پنهان کنی 

من و همسرم رمز موبایل همو داریم حتی

ولی خوب شاید یک عکس یا یک چیز خیلیییییی شخصی داشته نخواسته ببینید🙄

اگر تکرار کرد یکم بیشتر تحقیق کن

صد در صد یچی داره ک نمیخواد ببینی

ما نه تنها رمز همو داریم، بلکه گوشیامون هر وقت بخوایم دست همه

حتما یه فکر جدی بکن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من نظرم اینه که گوشی شخصیه ولی دلیلی نداره رمزش رو به همسرمون ندیم یا اگه خواست نتونه ببینه

گوشی یه قسمتاییش شخصیه چت با رفیقاش و خانوادش 

حتی چت با همکاراش الخصوص خانوم دیگه از نظر من شخصی نیست

صد در صد یچی داره ک نمیخواد ببینیما نه تنها رمز همو داریم، بلکه گوشیامون هر وقت بخوایم دست همهحتما ی ...

گوشی من امروز دستش بود ولی گوشیشو به من نداده یه لحظه