2777
2789
عنوان

من خیلی حسود حساس زودرنج نگران اورتینکر دل نازک و نازک نارنجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 44 پست
دقیقااااا،چقدر شبیه منیییی،من الان سر یه چیزی که تو تایپیک هم زدم با نامزدم قهرم ولی کسی غیر از خودش ...

دقیقا تو رابطه با پارتنر بدترم میشه

تازه اگه به من بگن لوسی یا گیر میدی دیگه عمراااا چیزی بگم 

ولی حس میکنم ناراحتیام از توانمم خارجه خیلی اذیت میشم بابتشون

همشم سر چیزای خیلی خیلی کوچیکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تو رابطه با پارتنر بدترم میشهتازه اگه به من بگن لوسی یا گیر میدی دیگه عمراااا چیزی بگم ولی حس ...

تو دیگه خیلی شبیه منی😂😐

ببین این دست خودمون نیست که روحیمون ضعیفه ما فقط انتظار بیشتر ازشون داریم که اون در توانشون نیست

عههه تو چقد شبیه منی منم این علایم داشتم و هنوزم دارم فقط می‌دونی الان چه شدع وقتی عصبی میشم دست خودم نیس چنان صدام میره بالا که صدای وحشتناکی ازم میاد بیرون از بس توی خودم ریختم هچی نگفتم تا خواستم ی چیزی بگم سرکوب شدم بغض کردم نذاشتم اشکم در بیاد الان فقط اون رو سگم بیاد بالا ناخدا گاه کنترل از دستم خارج میشه که حمله ور میشم در اصل خیلی دختر آرومی هستم صبرو حوصله دارم خانوادم و اطرافیام مدام بهم میگن ولی موقع عصبانیت خودمم نمی‌فهمم چم میشه خدا از اون کسانی که این بلا آوردن سرم نگذره 

منم یادم نمیرهمن یه موقعایی جدی دلم میشکنه میفهمم اینو کاملا

خودم حواسم هس حرف بیخود یا رفتار بیخود نداشته باشم کسی ناراحت نشه اما بقییه نه آدم باید اعتماد به نفس داشته باشه من نباید همش مواظب باشم

عههه تو چقد شبیه منی منم این علایم داشتم و هنوزم دارم فقط می‌دونی الان چه شدع وقتی عصبی میشم دست خود ...

وای من بزرگترین مشکلم اینه که نمیتونم عصبانی بشم

صدام درنمیاد بغض میکنم میلرزم ولی هیچی دیگه نمیتونم بگم فقط اشکم در میاد

نه چیزی میشکونم نه داد میزنم نه جیغ میزنم هیچی 

هیچ کاری نمیتونم بکنم