2777
2789

و از این بابت ناراحتم چون هرسری ناراحت میشم و تو خودم میریزم و هیچی نمیگم و هی ناراحت تر میشم و هی دلم میشکنه و هی هیچی نمیگم

چیکار کنم؟

خیلی تلاش می‌کنم نباشم همه اینا ولی نمیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اینجوریم همه بهم میگن لوس ولی خب دست خودم نیست🙂💔

من ابرازم نمیتونم بکنم حداقل یکم خالی شم

همش توقع دارم همش ناراحت میشم ولی هیچی نمیگم و وانمود میکنم همه چی خوبه ولی خسته شدممم

پادکست روانشناسی  گوش بده راجب این ها من راجب حسادت گوش دادم  میگفت اصلا حس حسادت تونو سرکوب نکنید بخ خودتون بگید بله من حسودم و اینک خدارو شکر کنید بخاطر نعمتی ک بقیه دارن و بخواهید بهتون بده 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من ابرازم نمیتونم بکنم حداقل یکم خالی شمهمش توقع دارم همش ناراحت میشم ولی هیچی نمیگم و وانمود میکنم ...

دقیقااااا،چقدر شبیه منیییی،من الان سر یه چیزی که تو تایپیک هم زدم با نامزدم قهرم ولی کسی غیر از خودش نمیدونه،البته خودش فهمید،نمیتونم چیزی بگه نه میتونم وانمود کنم چیزی نیس🙂😂

نمیدونم بخدا اذیت میشم خبحداقل ابرازش نمیکنم که بقیه ام یکم اذیت شن همه بارش رو دوش منه

منم به روم نمیارم ولی ناراحت میشم بقییه هر حرفی میخوان میزنن من ناراحت میشم ولی به روی خودم نمیارم ولی خیلی ناراحت میشم

نمیدونم منطقیه یا نههیچ وقت حق و به خودم نمیدم واسه همین منطقی ام باشه با اولین حرف یا دعوا عقب میکش ...

منم مثل تو هستم ولی میگم ابجیم نمی‌گفت اینقد خودخوری کرده مریض شده دکتر گفت ناراحتیت بروز بده

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی