2777
2789
عنوان

موی چرب

189 بازدید | 23 پست

موهام خشکو آسیب دیدست ولی کف سرم سریع چرب میشه 🗿😂

همین دیروز حموم بودم انگار یه هفتست نرفتم 

لامصب وسواس گرفتم اصن وسوسه میشم دوباره برم ولی حال ندارم

دوستان تجربه داشتین؟چه غلطی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ههههههعععی  منم  کف سرم قبلا چرب نبود یساله درگیرشم  هرراهی بگی رفتم خوب نمیشه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

کف سرت خوب باشامپو ماساژ بده سعی کن شامپو ۵ مین روسرت بمونه بعد خوب ابکشی کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

موهای جلوی منم چرب میشه هر روز 

و هر روز فقط جلو موهامو میشورم ..هر روز  ک نمیشه رف حموم 

شامپو هم تا دلت خاد عوض کردم فایده نداش

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

شامپو فولیکا موهای چرب

فوق‌العاده‌ستتت 

منم همین مشکلو دارم با این شامپو دیگه حداقل دو روز طول میکشه سرم چرب بشه

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

شامپو فولیکا موهای چربفوق‌العاده‌ستتت منم همین مشکلو دارم با این شامپو دیگه حداقل دو روز طول میکشه س ...

2 روز هم خیلی زوده ها 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..