2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون زمان من ارشد گرفتم راحت میشد حق التدریس شد الان ۴۱ سالمه.اصلا ارزش مادی نداشت من بعدش آزمون استخ ...

اهان ممنون ‌. ان شاءاللع سلامت و موفق باشید .

و اینکه بنظرتون  از اداره دولتی دیگر میشه  انتقال شد ب آموزش پرورش برا معلمی؟

اهان ممنون ‌. ان شاءاللع سلامت و موفق باشید .و اینکه بنظرتون از اداره دولتی دیگر میشه انتقال شد ب ...

زنده باشید ممنونم.والا از نظر قانونی نمیدونم ولی یه نفر رو دیدم که از سازمان بهزیستی انتقالی گرفت برا آموزش و پرورش البته فرزند شهید بود.

هر چند از نظر من اشتباه محض هست آموزش و پرورش آش دهن سوزی نیست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
زنده باشید ممنونم.والا از نظر قانونی نمیدونم ولی یه نفر رو دیدم که از سازمان بهزیستی انتقالی گرفت بر ...

اهان آره چون منم زیاد دیدم نمی‌دونم اینا چطور انتقالی میکیرن،،.منم پیگیر انتقالی ام

ع درسته خب ولی باز  همون تعطیلاتش عالیه .. تعطیلات ماشاءالله زیاد داره. 

بهرحال متشکر و سپاسگذارم .

اهان آره چون منم زیاد دیدم نمی‌دونم اینا چطور انتقالی میکیرن،،.منم پیگیر انتقالی امع درسته خب ولی با ...

بله تعطیلاتش خوبه ولی حین کار واقعا استراحت نداره.یعنی تمام مدت که در مدرسه هستی در حال کاری.داخل منزل هم درگیر کار هستی .بعدش هم بچه های الان واقعا بچه های سختی هستند آموزش بهشون انرژی زیادی میخواد.و اینکه واقعا هیچ مزایایی نداره و از همه ارگان ها حقوق کمتری داره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت