2777
2789

۳۲

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوره لیسانس بودیم،همسن و سال خودمون بود اومد سر کلاس گفت همین قدر هستید گفتم چه میدونم مگه با من هماهنگ کردن رفت پشت میز نشست دوستم گفت نکشیمون حالا ، دو تا ما گفتیم دو تا اون

یهو گفت بسه دیگه بریم واسه آشنایی و حرفای مهم  

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

دوره لیسانس بودیم،همسن و سال خودمون بود اومد سر کلاس گفت همین قدر هستید گفتم چه میدونم مگه با من هما ...

واییی😂😂😐

دعا کنین کنکور قبول شم،داغون شدم انگیزه صفررر صلواتتتتت 🥲😂💕

چحوری میشه حق و تدریس منم بردارم ؟میصرفه بنظرتون ؟

اون زمان من ارشد گرفتم راحت میشد حق التدریس شد الان ۴۱ سالمه.

اصلا ارزش مادی نداشت من بعدش آزمون استخدامی شرکت کردم معلم شدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
حق التدریس نه عضو هئیت علمی که الان بنظر من هیچ نمی ارزه

هیئت علمی خوبه ولی حق التدریس اصلا نمی ارزه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت