2777
2789

من.هفت.سال. تمام. دارم. زجر.کش.میشم

بنظرتون چرا هنوز زنده ام

چندبار انگار تو خواب داشتم سکته میکردم

موهای سرم سفید شده هرکس موهامو میبینه شاخ در میاره

یسری قضیه هارو نمیتونم بگم سانسور میکنم چون نیمخوام شناخته شم

فقط بدونید که هرروز و هرشب این سالها برام جهنم بود و عذاب عذاب  عذاببب چجوری بگم انگار داشتن زنده زنده منو اتیش میزدن من همچین حالتی داشتم و الانم دارم   و چندین بار از خدا ارزوی مرگ داشتم ولی بعد که حس کردم دارم میمرم پشیمون شدم از ارزوم چون ترسیدم بمیرم و پشیمون شم

الته خیلی خیلی خیلی خدا ائمه امام رو صدا زدم ازشون خواستم نجاتم بدن….

بنظرتون چرا خدا منو زنده نگه داشته؟ چرا مشکلاتم حل نشدن؟ چرا ارومم نمیکرد هرچی صدا میزدم؟ من خیلی زجر کشیدم خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد

هرروز ارزوی مرگ داشتم

چرا زنده موندم؟ حکمتش چیه؟ چرا مشکلاتم حل نشدن؟ مگه من چه گناهی کردم؟

اخه سنی هم نداشتم…. اینهمه ادم با گناه بسیار راست راست میچرخن….اونوقت دختر طفل معصوم که گناه خاصی نکرده ازارش  به کسی نرسیده چرایاید زجر بکشه

بنظرتون علتش چیه؟ چرا زنده ام ؟ مثل موجودی بی خاصیت؟ چرا نمردم؟ چرا ارومم نکرد؟ چرا مشکلاتم حل نشد؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شده بگو

منم زجر کشیدم زیاد ولی همین زجرها منو بخدا وصل کرد چنگ بزن رسمان الهی نماز میخونی 

اعتکاف برو ثبت نام کن شاید منم برم بادخترم

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

خیلی اتفاقات دردناکی برات افتاده، متاسفم. هر چند کامل ننوشتی اما معلومه چه زجری کشیدی. 

به نظرم یک اشتباهت اینه که انتظار داری کس دیگه ای مشکلاتت رو حل کنه، در حالی که باید در نظر بگیری که واقعاً واقــعاً چیزی نیست... کسی صدات رو نمی شنوه و فریاد هات رو در خلأ می زنی. پس باید منتظر بودن رو تموم کنی و خودت خودت رو نجات بدی.

اگه جوونی و جسمت سالمه تلاش کن. اشکالی نداره که موهات سفید شده. خیلی مهم نیست، رنگشون می کنی. 

ما فقط خودمون رو داریم.💔  امیدوارم این روز ها رو پشت سر بگذاری.

ردم واقعاً