2777
2789
عنوان

شوهرم رک بهم گف انقد زشتی نمیخام نگات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرمنم ازاین چرت وپرتازیادمیگه مثلامیگه چشم گند یادنبه..مثلابه شوخی   منم میگم یادم نمیاداومده باشم درخونتون.خاستگاری دیگه نمیتونه جوابی بده.آخه چشم درشت بده؟یاوزن۶۲باقد۱۶۲کجاش چاقه؟؟؟؟

قربونت البته میتونست بگه توام انقدر اونجات سیاهه که نمیتونم نگاهش کنم

وای راست میگی😯🤣اون اهنگه هست ندونسته دلمو به غریبه سپردم من همیشه میخونم ندونسته اونمو به غریبه سپردم گول چیز سفیدشو خوردم😂😂😂😂

وحده لا اله الا هو

وای راست میگی😯🤣اون اهنگه هست ندونسته دلمو به غریبه سپردم من همیشه میخونم ندونسته اونمو به غریبه سپ ...

لعنتی کلا اهنگو تغییر دادی کهههه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

وای راست میگی😯🤣اون اهنگه هست ندونسته دلمو به غریبه سپردم من همیشه میخونم ندونسته اونمو به غریبه سپ ...

راستی تو که ناراحت نشدی روت ریپ زدم

نه چرا باید ناراحت شم بنظر خیلی احساساتی میای🥺

اره خیلی، اخه تو یه تاپیکی رو یکی ریپ زدم جوری منو شست وپهن کرد که فکر کردم بهش فحش دادم ولی از این سوخت که چرا روش ریپ زدم