2777
2789

دهمم 

نتونستم درسا رو برسونم هر کاریم کردم چون فکرم درگیره نمینونم درس بخونم، به فکر ترمیم معدل هم افتادم.... اما خیلی سخت تره، نمیخوام با پایه ضعیف وارد یازدهم و دوازدهم شم،مامانم گف اگه میدونستی چقدر هرینه کردیم برات.... 

مامانمم حق داره 

اما خودم چی؟ مگه چی میشه سال ۴۰۴ دوباره دهموبخونم؟ از لحاظ سنی مشکلی نیست ولی مامانم میگ دو سالتو هدر دادی..... 

حالم خیلی حیلی بده چون فکرم درگیره نمیتونم درس بخونم مطمئنم یازدهمم برم میخام برگردم گذشته بگم چرا دهم اینجوری شد وفلان،اونجا هم نتونم کارخاصی کنم 

به نظرتون چیکار باید بکنم؟ 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اکر بازم ذهنت درگیر باشه و دهم بخونی چه فایدهسعی کن متمرکز شی رو ترم بعد

چون شرایط محیا نشده نمیتونم درس بخونم واسه ترم بعد ولی اگه دوباره دهمو بخونم خیالم راحت تره فقط ذهنم از این جهت درگیر میشه ک یکسال عقب افتادم که چون متولد ۸۸ هستم، میشه این موضوع رو حل کرد 

بزاری سال بعد دهمو بخونی بازم همینجوری درگیری ذهنیت ادامه دار میشه امسال جمعش کن بره

چون شرایط محیا نشده نمیتونم درس بخونم واسه ترم بعد ولی اگه دوباره دهمو بخونم خیالم راحت تره فقط ذهنم از این جهت درگیر میشه ک یکسال عقب افتادم که چون متولد ۸۸ هستم، میشه این موضوع رو حل کرد

چون شرایط محیا نشده نمیتونم درس بخونم واسه ترم بعد ولی اگه دوباره دهمو بخونم خیالم راحت تره فقط ذهنم ...

سعی کن بهش فکر نکنی

الکی بخوای یه سال بخونی دوباره که چی

میگم که با. مشاور تحصیلی سعی کن صحبت کنی

خانه شماره 12 میدان گریمولد
عزیز دلم شما احتمالا وسواس مطالعاتی داری دقیقا چه شرایطی باید محیا بشه؟اول اینو بهم بگو تا واضح تر ر ...

راستش یکم شرایط بهم بریزه ( نمرم کم بشه ، حجم درسا زیاد باشه ، سوالات سخت بشه )نمیتونم مطالعه داشته باشم