2777
2789
عنوان

دوستم سھمیہ دارہ

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا هم بالاخره یا پدرشون جانباز بوده یا شهید همین که پدرتون سالمه باید خدا رو شکر کرد

اخه بعضیاشون باباهاشون از مال ما هم سالمترن تا سه نسل دارن از قبل باباشون میخورن

وام میگیرن سهمیه دارن وووو

نمیدونم اینا چرا تموم نمیشن

زمان مامان باباشون بودن الانم هستن

با سهمیه ی 25 درصد پزشکی آورد؟ حتما همه ی تفریحاتشم به راه بوده

خدایا!!! اونوقت من خودمو سه سال جررر دادم ؛ همین رتبه رو آوردم 

قصد توهین ندارم گلم .. ولی واقعا اونایی که با سهمیه میان بغل ما تو کلاس میشینن به نظرم جز مفت خور هیچی نیستن😠

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

اخه بعضیاشون باباهاشون از مال ما هم سالمترن تا سه نسل دارن از قبل باباشون میخورنوام میگیرن سهمیه دار ...

حامی هم ک فراوون دارن 

باباشون رفته جنگ باشه بهشون کتاب رایگان بدین

کلاس بدین

لقمه رو از دهن ما چرا در میارین میدین بهشون

.

بنظرت واسہ دو ھزار خیلی تلاش کردہ؟ن بابا سھمیہ کجا بود

اره طرف تلاش میکنه رتبه بالاتری میاره .... به نظرم تلاش کرده البته زیاد برا رتبه نظر ندارم

من خودمپارسا تا اسفند خوندم ول کردم فاجعه شد رتبم 

دعا کن امسال بشه
کشوریش چنده میدونی

من چون کنکور ندادم نمیدونم دو ھزار چ جوریہخییلی باید زحمت کشید آوردش؟

والا من ندادم

ولی اره خب اونم تجربی..

با اینهمه شرکت کننده با رقیبای خیلی سر سخت بنظرم خوبه

بـرای تویـی که قلــب منـی🤍✨
والا من ندادمولی اره خب اونم تجربی..با اینهمه شرکت کننده با رقیبای خیلی سر سخت بنظرم خوبه

رتبه ۲ هزار توی تجربی رتبه خیلی عالی ایه 

اما این فرقی توی حق خوریه سهمیه داشتنش ندارهرتبه دو رقمی هم با سهمیه بشه تک رقمی نامردیه 

.