2777
2789

از وقتی ازدواج کردیم نمیزاره شوهرم مستقل کار کنه دلش میخواد زیر دست خودش باشه که بتونه کنترلمون کنه…الان یه ساله ک تو یه شرکت خوب کار میکنه به هزار نفر رو زد تا بره اونجا حالا پدرشوهرم باز کِرمش گرفته میگه اون شرکت به درد نمیخوره زمینم رو بفروشم ماشین سنگین بخرم با هم کار کنیم از اونجا دربیا😭شوهرمم وسوسه شده میگه اره درامد ماشین سنگین خوبه با حقوق شرکت نمیشه زندگی چرخوند

ولی من میدونم باباش میخواد ماشین بگیره ۸۰ درصد درامدو خودش ورداره به شوهرم اندازه ی پادو پول بده تازه اونم با منت…(هربار همینکارو کرده)

تازه زندگیمون داشت رنگ ارامش میگرفت باز اینا پاشون باز شد آشوب شد😭چیکار کنم بخدا خسته شدم نمیدونین چیا کشیدم از دست اینکاراشون دوسال پیش تا دم طلاق رفتم ترسیدن دیگه دخالت نمیکردن الان باز شروع شده

به خدا به سرم زده دعا اینا بگیرم براشون ولی انقد بی عرضه ام حتی اینکارم نمیتونم انجام بدم😭

نذر حدیث کسا کن

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزن سلیطه بازی از خوته بندازشو بیرون

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

به شوهرت بگو اول ماشین و بخره بعد قرارداد باهم بنویسن یا سند ماشین و سه دونگ سه دونگ بزنن تا بیاد بیرون

پیشنهاد درست و وسوسه انگیز میدن ولی بقیش دیگه دست خودتونه که ازتون سواستفاده بشه یا نه

همین چندتا شرطو بزارید حساب کار میاد دستشون

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
به شوهرت بگو اول ماشین و بخره بعد قرارداد باهم بنویسن یا سند ماشین و سه دونگ سه دونگ بزنن تا بیاد بی ...

عزیزم مشکل اینه ک شوهرم با اوناس نه با من

انقد احمقه ک این چیزارو نمیفهمه

قبلا هزاربار این حرفارو زدیم تو شغل های دیگه ولی هیچکدومو عملی نکردن حتی شوهرمم اعتراضی نکرد چون زیادی احمقه

شوهر منم به حرف پدرشوهرم کل سرمایه زندگیمون رو داد ماشین سنگین ورشکست شدیم بیچاره شدیم

اخه ما قبلا با همین پیشنهادای پدرعزیزش همه چیمونو باختیم 

وای انقد احمقه ک نمیفهمه کتمان میکنه میگه تقصیر خودم بود

کلا یه ادم دیگه شده گوشش ب حرف اوناس فقط 

اخه ما قبلا با همین پیشنهادای پدرعزیزش همه چیمونو باختیم وای انقد احمقه ک نمیفهمه کتمان میکنه میگه ت ...

بزار برو این بچه بره ور دل باباش قبل از استعفا دادنش یه حرکت جدی بزن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .