2777
2789
عنوان

دوستان حقوقی و دانشجو ها و وکلا

64 بازدید | 7 پست

آیا عادیه که استادمون ترم اول سوالارو میخاد به این صورت طرح کنه پرونده حقوقی چجوریه دقیقا😐

آزمون پایان ترم شما با سوالات مساله در دو قسمت تستی (۳ نمره) و پاسخ به چند پرونده حقوقی (۱۷ نمره) است. 

@بارون_بهار_شیراز    

@وکیل_بانو    

@وکیلیار

اگر درطول ترم باهاتون کار کرده و آشنایی دارین ایرادش کجاست؟

استاد مدنی ما از ترم اول جوری باهامون کار کرده بود که ترم3 مدنی 3رو ما مثل آب خوردن میفهمیدیم ولی اگر از اول ترم فقط با دفتر دستکاش بازی کرده و درست و حسابی درس نداده خب یه کم کارتون سخته دیگه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
اگر درطول ترم باهاتون کار کرده و آشنایی دارین ایرادش کجاست؟استاد مدنی ما از ترم اول جوری باهامون کار ...

من دانشگاه فردوسی ام😐استادمون باهامون خوب کار کرده و بهترین استاد‌مدنی میشه گفت ولی نمیدونم قراره چه بلایی سرمون بیاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دانشگاه فردوسی ام😐استادمون باهامون خوب کار کرده و بهترین استاد‌مدنی میشه گفت ولی نمیدونم قراره چ ...

اگر کار کرده که جای نگرانی نداره دیگه اتفاقا به نفعتونم هست دیگه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

سلام احتمالا میخواد شمارو آماده کنه از اول برای سوالات ازمون وکالت چون به صورت مسله طرح میشه تو چند سال اخیرهراستاد یه روشی داره ما یه استادی داشتیم جزا رو شفاهی می‌پرسید 😕 می‌گفت یادتون میمونه واقعاً هم روش خوبی داشت 

اره عزیزم از همون اول برا ما هم کیس مطرح میکردن نگران نباش اگه مفهومی بخونی حله تو همون حیطه و چارچوب درس مربوطه هس نه فراتر

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...