2777
2789
عنوان

احساس میکنم برادرم عمدا پیش من به دخترش محبت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 118 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه ادم بدجنسی بود قطعا تو حسش میکردی تو مسائل دیگه ام خودشو نشون میداد

پس اینطور که فک میکنی نیست

احتمالا از سر نادونی هست و شرایط شمارو درک نمیکنه شاید حس میکنه دیگه بچه نیستی و با نبود پدر کنار اومدی چون نردا خودشون خیلی احساساتی نیستن نمیتونه درکت کنه.به دل نگیر

ببین خانومی 

همه خب حتی ادمای نزدیکمون شاید ب هیچچچ عنوان درک کردن رو قبول ندارن

بعدم اگه اینجور باشه پس هیچکس ب هیچکی محبت نکنه 

چون شاید همش یکی هست ک‌ ناراحت میشه

یادت باشه واسه تو داداشه

واسه اون بابا

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

شمام با حس من موافقید؟ پس چرا همه میگن المی حساس شدی

حس خانمها بهشون دروغ نمیگه  ،متاسفم که برادرت ،با زخم زدن بهت  ،میخواد زخمهای خودشو التیام ببخشه  ،برات مهم نباشه  تو هم  قربون صدقه بچش برو تا بفهمه برات مهم نیست و حرص بخوره

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
ببین خانومی همه خب حتی ادمای نزدیکمون شاید ب هیچچچ عنوان درک کردن رو قبول ندارنبعدم اگه اینجور باشه ...

ببین هیچ سندیتی ندارم که حرفمو ثابت کنم

اما معمولا حسم اشتباه نمیکنه

یا ایشون از عمد میخاد منو ناراحت کنه

یا براش مهم نیس میگه به درک ناراحتم شد شد من چیکار کنم!

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

چه ربطی ب تو داره؟ هرکس ب بچش محبت میکنه و با احترام حرف میزنه میخواد حرص تو رو دراره؟ اون پدره اون بچست وطیفه والدین احترام به بچست. اگه محبت نکنه دخترش خدانکرده فردا چندنفرگولش میزنن. شاید اون خودشم چون پدرش مرده باید به بچه خودش احترام بزاره 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

بیخیال احتمالا ایشون یه عروسه معتقده پسر بعد ازدواج نه باید به مادرش محبت کنه نه خواهرش

نه اینطور هم نیست بلاخره شما هم خواهرشید گلم باید به شما هم محبت کنه خدای شما هم بزرگه