2777
2789
عنوان

احساس میکنم برادرم عمدا پیش من به دخترش محبت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 118 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چرا اینقدر احساس کمبود میکنی که برادرت به بچه اش محبت کنه به چشمت میاد زخم های کودکی را درمان کن

با محبت برادرم به بچه‌ش مشکل ندارم

فقط این فکر که عمدا میخاد منو ناراحت کنه عذابم میده 

شمام مراقب نیش زبونت باش دنیا گرده

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

عزیزم یادبگیر از هیچ کس توقع نداشته باش چون فقط بده میشی. من در شرف طلاق بودم خون گریه میکردم داداشم رفت مسافرت خارج در صورتی که کل زندگیش کمکش کردم 2 بار فقط طلاهامث فروختم زمان پراید 7 میلیونی براش پراید خریدم

دلم ازش شکست اما فک کردم دیدم دنیا همینه الانم دوسش دارم جگر گوشمه

حساس شدی عزیزم

یکسری از تاپیک ها واسه خواهر کوچیکمه من گرردن نمیگیرم 😂😂 مال وقتیه که عاشق شده بود ....بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

داداشته ها میدونم ناراحتی ولی اون فقط میخواد چیزی که نداشته رو بچه اش داشته باشه 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حساس شدی عزیزم

میشهذمنو راهنمایی کنی مادر شوهرم خیلییی بهم بد کرده دوماه پیش بچمو ازم گرفتن بدون پول و پناه اوارم کردن به اصرار خودم برگشتم الان خونشم خودشم مسافرته پنج کیلو طلا تو خونه داره وسوسه شدم از طلاش بردارم 

به نظر من اشتباه میکنی

بچه آدم خیلی شیرینه،مخصوصا دختر

اصلا و هرگز اونی که تو ذهن توعه،برادرت تا حالا به ذهنش خطور نکرده

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
میشهذمنو راهنمایی کنی مادر شوهرم خیلییی بهم بد کرده دوماه پیش بچمو ازم گرفتن بدون پول و پناه اوارم ک ...

شوهرت کجاس؟ از راه قانونی اقدام کن 

یکسری از تاپیک ها واسه خواهر کوچیکمه من گرردن نمیگیرم 😂😂 مال وقتیه که عاشق شده بود ....بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن