2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی با مادرشوهر

247 بازدید | 24 پست

اگر واحد طبقه بالای مادرشوهر باشه عروس با شرایط زیر

آیا بدی دیگری هم ممکنه داشته باشه این نزدیک بودن؟؟؟

کسایی که تجربه دارن بگن

هر وقت مهمون بیاد اصلا کاری نداره مادرشوهر و توقع نداره که من برم پیش مهموناش

گاهی غذا هم میپزه و میاره دم در میده

فقط وقتی میریم بیرون زنگ میزنه شوهرم و می‌پرسه کجا رفتید. البته پنجاه درصد اوقات

دیگه صد درصد از آیفون و چشمی در هم رصد می‌کنه چون آسانسور نداریم. و صدای درب رو می‌شنوه

من شهرستانی ام . خانواده ام که میان می‌فهمه

به نظرتون با این شرایط چه بدی های دیگه ای داره؟؟؟؟ شاید من هنوز اول راه هستم و نمیدونم

با تجربه ها بگن

زن عموی من بود ب چشم جنون رسیدنش رو دیدم بنده خدا 

الان دیگ کلا ساکته و حرف نمیزنه بنده خدا آخر سکته میکنه😂

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنبال بدی نگرد. حتی اگه همه عالم هم در مورد یه چیزی نظر منفی میدن؛ وقتی درگیرش شدی دیگه بهش فکر نکن و بگذرون.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

تا در زندگیتون دخالت نکنه این موارد مهم نیستن

که البته شوهر آدم بلد نباشه دورم باشی دخالت بلدن

کاری به کارت نداشته باشن مشکلی نداره بعصی تاره کلی کمک حال عروس هستن  براش نهار می‌برن گاهی

باردار بشع خیلی زیاد

بچه اش نگه می‌دارند 

بعضی به شانس البته

خوبه.فقط نزار زیاد دخالت کنه.مثلا زنگ زد گفت کجایین بپیچونین و فقط بگین بیرونیم.اینکه کجا میرین و کی میاین اصلا اطلاعات ندین.کم کم از سرش میفته.

در مورد اینکه خانوادت میان و میفهمه خب بفهمه پس خانوادت اگه نیان کی میخوادبیاد؟ اتفافا بلند بلند خوش امد بگوتا بشنوه و اصلا محل نده

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

چیزی تعریف نکن 

که اونها هم نظر بدن 

از اول هم یکسری کلاس ثبت نام کن 

مثلا باشگاه 

کلاس هنری .آموزش زبان 

خودت مشغول کن که از تنهایی میخوای هی بری خونشون 

به اندازه بری 

وقتت صرف کلاس و زندگی داریت بشه