2777
2789
عنوان

شیرازی ها شمام خیلی سردتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از شهر های هرمزگان که ن بارون هه نه چیزی

منم بیست ساله پیش بچگی هام بندرعباس زندگی میکردیم خیلی سرمایی بودیم هوای بیست درجه برامون خیلی سرد بود تو تمام عمرمون برف رو از نزدیک ندیده بودیم و  همینطورسرمای زیر صفر درجه رو خیلی دلم برای بندرعباس تنگ شده مخصوصا زمستوناش

بخدا شهرستان بودم عصر رسیدن شیراز .بخاری ها خاموش میه خونه مون گرم میشه لامصب چند روز بخاری ها خاموش ...

خواهر مشکل از خونتون نیست خونه ما از صبح روشنه الان انگار سرد خونه

به امید روزهای خوش 💝

😉من از شهر مون تعجب نمی کنم که انقد سرد باشه چون هواش کلا سردوخشکهولی شیراز سابقه نداشتهعجیبه کلا

آره اگه بارون بود بهتر بود الانم شیراز سرد و خشک بده 

به امید روزهای خوش 💝

منم بیست ساله پیش بچگی هام بندرعباس زندگی میکردیم خیلی سرمایی بودیم هوای بیست درجه برامون خیلی سرد ب ...

اهوم منم برف ندیدم از نزدیک و.... ـ 

سرمای زیر صفرو واقعا دووم نمیارم

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست