2777
2789
عنوان

آیا من گناه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یبار پسرم داشت خونه رو خیس میکرد و می‌خندید و فرار میکرد،پارچ واز دستش گرفتم یکی زدم پس کلش

تا حالا هم نزده بودمش

حرصمو درآورده بود ،بعد از چند دقیقه از اتاق خواب دویدم بیرون که زیر پام خیس بود کله پا شدم پشت سرم محکم خورد به دیوار

انقدر محکم خورد کل خونه صدا داد،تا چند دقیقه نمیتونستم پا شم گیج شده بودم

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

اشکال نداره عزیزم اصلا خودت رو سرزنش نکن هر کس یه ظرفیتی داره من خواهرشوهرم خیلی صبوره در مورد بچه ها ولی من نیستم هرشب قبل خواب قول میدم فردا در مقابل بچه هام صبورتر رفتار کنم ولی نمیشه دیگه ..... سخت شده 

والا منم بودم شاید همین ری اکشنو می‌دانستم چون یهو میزوری از خواب نمیدونی چی ب چیه ولی تو بیداری بلا ...

میپری

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بچه مغمولا کارایی رو که میبینه انجام میده حتما همچین کارایی رو دیده

کاش واقعا پسر بچه ها حالا که عضو سایت‌بارداری می شین تو تربیت بچه‌نظر ندین 

بچه بعد از دو سالگی می زنه جزو روند رشدشه 

اسی تو‌که‌خواب الود بودی شوک شدی سعی کن تکرار نشه بچه ها زود یادشون می ره واسش خوراکی که دوس داره درست کن بغلش کن 

اهانولی دوتا بچه ما هیچ وقت چنین کارایی نکردن!

بچه ها با هم فرق میکنند منم پسر اولم زدن و دندان گرفتن نداشت فقط علاقه به پرت کردن داشت

چندین بار گوشیم رو پرت کرد اما دومی بقیه رو هم داره

یه عده انگ عصبی بودن میزنن اما از وقتی دوره های روانشناسی کودک رو گوش میکنم میفهمم سیر تکاملی رو داره طی میکنه

الهم عجل لولیک الفرج