2777
2789

چیکار کنم درساش سخته کلاس اولیه بهش سخت میگیرم چون مدرسش سطحش بالاست الان میبینم میگه خابم نمیبره چون فلان چیزو یاد نگرفتم اخه چرا بچه ۷ ساله باید اینو بگه لعنت ب من اگرم سخت نگیرم نمیشه همه دوستاش درسخونن عقب میوفته نمیدونم چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایی تورو به خدا بذار دوران ابتداییشو آرو طی کنه😑به حد کافی قراره دبیرستان زجر بکشهاصلا اذیتش نکن م ...

همه میگن بهم ولی نمیشه معلمشون سخت گیره خب یاد گرفته قراره بود چند تا ایه حفظ کنن فردا معلمشون میپرسه دخترم بلده ولی قاطی میکنه منم گفتم ولش کن برو بخاب فردا اگر پرسید مهم نیست جواب نده برا اولین بار اینو بهش گفتم

اصلا نباید دوران ابتدایی فشار درسی رو بچه باشه کاش یه مدرسه معمولی دولتی میذاشتیش

چ میدونم مثلا گفتم پایش قوی بشه خیلی خیلی معلمشون دقیقه و حساس منم خودم بدتر اینقدر بهش سخت میگیرم دخترمم درسش خوبه ولی استرس بگیرش یادش میره درساشو

همه میگن بهم ولی نمیشه معلمشون سخت گیره خب یاد گرفته قراره بود چند تا ایه حفظ کنن فردا معلمشون میپرس ...

آفرین بهترین کارو کردی من خودم دانشجو معلم ابتداییم

از من بشنو بهش سخت نگیر 

توروخدا نذار استرسی شه این عادت به وجود بیاد تو بزرگسالی قراره همش عذاب بکشه

درس خوندن حفظ کردن اینا یه مهارتیه که به مرور تو بچه تقویت میشه ازش انتظار زیادی نداشته باش سه ماهه داره میره مدرسه

وای وای وای قشنگ داری بچه رو نابود می‌کنی خودت شاغلی ؟ شغلت چیه ؟

اره خدا لعنتم کنه نه والا شاغل نیستم ولی همیشه خودم درسم خوب بود تو دانشگاهم نمراتم عالی بود فقط قسمت نشده تا الان سرکار برم

چ میدونم مثلا گفتم پایش قوی بشه خیلی خیلی معلمشون دقیقه و حساس منم خودم بدتر اینقدر بهش سخت میگیرم د ...

خوبه همچین معلمی ولی اگر میبینی محیط مدرسه شدیدا رقابتیه بکشش بیرون از اونجا 

دوران ابتدایی باید با عشق و تفریح درس بخونه 

نه سفت سفت بگیر نه شل شل

اره خدا لعنتم کنه نه والا شاغل نیستم ولی همیشه خودم درسم خوب بود تو دانشگاهم نمراتم عالی بود فقط قسم ...

همون چون خودت بچه زرنگ بودی میخوای اونم شبیه خودت باشه 

از این جهت پرسیدم شاغلی یا نه 

میخواستم بدونم چقدر تو خونه ای که به درساش می‌رسی 

همون چون خودت بچه زرنگ بودی میخوای اونم شبیه خودت باشه از این جهت پرسیدم شاغلی یا نه میخواستم بدونم ...

۹۹ درصد وقتم مال درس دخترمه شاید باورت نشه شوهرمم از سرکار میاد درگیره دخترمم خداروشکر خوبه ولی بعضی وقتا سر حفظ کردن اذیت میکنه انگار مخش قفل کنه الان رقیق از ظهر ۴ تا ایه قرانی کوتاه رو نتونسته ب ترتیب بگه اینقدر تکرار کردم سر درد گرفتم الان گفتم برو بخاب فوقش فردا ب معلم بگو بلد نیستم رفتم دیدم زیر پتو نخابیده میگم بخاب مامان میگه استرس دارم ی لحظه قلبم مچاله شد گفتم مهم نباشه نتونستی هم جواب نده