عزیز جان درسته بچه سختی داره، مسوولیت داره، والدین به خصوص مادرو پیر و شکسته میکنه. ولی هر خندش هر موفقیت تحصیلیش لذتی داره که وصف ناشدنیه. علاوه بر این قاعده اینه که یکی از زوجین زودتر از دنیا میره اونوقت بدون بچه در سالمندی مثل آدمهای مجرد تنها میمونه.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم این یک تصمیم کاملا شخصیه یکی عاشق بچه است چند تا میاره از بودنشون لذت میبره یکی هم بچه دوست نداره از نبودنش لذت میبره به هیچ کس هم نمیشه ایراد گرفت یکی قورمه سبزی دوست داره یکی قیمه هر کسی تفکر خاص خودش رو داره
میدونین احساسم میگه وقتی ازدواج میکنی و از نامزدی درمیای انگار زندگی مشترک محکم تر میشه. وقتی هم بچه میاد باز زندگی نسبت به قبل محکم تر میشه.به جز زندگی هایی که ادامه دادنش اشتباهه.شما کلی در نظر بگیرین
بچه دار شدن توی سن بالاتر اشتباهه؟ وقتی که ببینم کاملا به آمادگی رسیدم
دیگه دیگه میخوای با فلان قدر سن بری دنبالش که ۲ بعلاوه ۳ ۵ ؟
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اگه وضع مالیم خوب باشه بتونم تا حدودی ساپورت مالی کنم ی دونه بچه
من نمیدونم چرا همه انقدر ک ب بعد مالیه بچه دار شدن توجه میکنن چرا ب چیزای دیگه توجه نمیکنن بچه دار شن مثلأ نمیگن اگه خوشبخت بودیم اگه عقل و شعورمون سر جاش باشه ی بچه بیاریم چ طرز فکریه افتاده تو مردم من نمیدونم