2777
2789

بچه اولمه خیلی دوست دارم بدونم چیه زودتر و اصلا برام فرقی نداره چون بچه اولمه فقط میخوام زودتر سیسمونی بگیرم 

بابام خواب دیده دختر دارن که شبیه خودمه تعبیرش همینه که بچم دختره میتونم سیسمونی بگیرم یا صبر کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سری وسیله ها دختر و پسر نداره، اونا را الان بگیر تا بعدش جنسیت مشخص بشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

چقدر عجله 

آره خودم دقیقا حسی میدونستم 

مثلا دختر خاله ام گفت حامله اس گفتم دختره دختر شد

خاله کوچیکم گفتم اینم پسره پسر شد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه سری وسیله ها دختر و پسر نداره، اونا را الان بگیر تا بعدش جنسیت مشخص بشه

اره راس میگی ولی خودم خیلی ذوق دارم ببینم چیه جنسیتش کلی سختی کشیدم تا باردار شدم 

حست در مورد من چی میگه😂😍

من در مورد نزدیکانم اینجورم عزیزم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت