2777
2789
عنوان

میخوام امشب ازشوهرم تعریف کنم

1243 بازدید | 50 پست

همه اش اومد اینجا تاپیک زدم خسته شدم از دستش

وسواسش واقعا رو مخمه و واقعا اذیتم

ولی خیلی آدم دلسوز و مهربونیه

از دیروز  کمردرد دارم 

اصلا نگذاشته از سر جام تکون بخورم

کلا هر وقت مریص میشم همینه 

تازه بعدم که خوب میشم خیلی هوام رو داره

که دو باره مریض نشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر خوب 

پایدار باشین

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

خدا برات نگه دارع 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خوبه که ای کاش شوهرم خونه بود کارهام کمک کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوش به حالت. شوهر من مریض بشم میگه از اول مریض بودی.. چندوقت پیش گفت زین العابدین بیمار.. من مریض نمیشم فقط این میگرن لعنتی خیلی اذیتم میکنه... اونم که بگیره هزارتا حرف وحدیث میشنونم