2777
2789

سبک شدم 

هم خودم هم گوشیم 😂🤌

فقط شماره ی یکی از استادام که واقعا باسواد بود و حرفی برای گفتن داشتو نگه داشتم

این حس قسمت همه ی دانشجویای عزیز🤲😂

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزممم😍😂 

من قبلا دانشجو موسیقی بودم انصراف دادم (الان سینما میخونم) 

ولی هنوز شماره هم کلاسی ها و استادای اونجارو دارم باهم رفت امد و ارتباط نزدیک داریم😂

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

درست تموم شد؟!مبارکههه چ رشته ای

ممنون عزیزم 

زیست شناسی

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀
عزیزممم😍😂 من قبلا دانشجو موسیقی بودم انصراف دادم (الان سینما میخونم) ولی هنوز شماره هم کلاسی ها و ...

چه خوب 🥺

نه من دل خوشی از استادام ندارم که بخوام باهاشون درارتباط باشم 😂

وایییی😭منم میخام همچین روزی و همچین حسی رو🥲

قسمتت 🤲😂

اگه بدونی من چقدر شماره دارم پاک نمیکنم شاید ی روز نیاز داشنم🙄😂

نه من پاک میکنم 😂

عزیزممم😍😂 من قبلا دانشجو موسیقی بودم انصراف دادم (الان سینما میخونم) ولی هنوز شماره هم کلاسی ها و ...

شما همونید که دایی جوون داشتین 

بالاخره کی زندایی تون شد ؟؟

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید

بله عزیزم همونم امارش از دستم در رفته دیگه خیلیا زنداییامن😂😂

خدا حفظشون کنه 

زندایی نعمت بزرگی یه حالا تو یه سایت زندایی داری خخخ

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید