2777
2789
عنوان

پسره هم کلاسیم گفت چه قدر از پشت خوبی تو😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این شوخی نیست چندش بودنه راحت بودن هم با از بین بردن حرمت ها فرق دارهواقعا نباید به پسرا رو داد

خوب شما به پسرا رو نده 

مجبورت نکردن که🤷‍♂️

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

میدونم ولی طرف فقط به ظاهرش نظر داده چیز بدی نگفته

ببین اصلا درست نیست یه پسر برداره به ادم بگه پشت خوبی داری به چه دلیل باید بیاد تعریف باسن مبارک منو بکنه؟

چرا زشتی این چیزارو متوجه نمیشین موندم

حالا اگر واسه خودتون یه پسر یا مرد میومد همچین حرفی میزد حتما قند تو دلتون هم اب میشد؟ قطعا نه شما هم میومدی همش تاپیک میزدی فلانی همچین حرفی بهم زده چیکار کنم

این نشون میده طرف حد و مرز حالیش نمیشه 

اینهایی که میگن چرا واسم عادیع حرف بدی نزده و .. رو نمیتونم درک کنم از این بد تر چی می‌خوابید بگه؟

والا بیشتر برای من عجیب بود بدی نگفته فقط گفته از پشت خوبی یعنی برام از پشت زیبا بنظر میای حتی اگه منظورش اندامشم بوده باشه یه تعریف معمولیه برای کسی که با پسرا دوست میشه اینم باید عادی باشه دیگه

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

مشکل از خودته ک با جنس مخالف میری درس بخونی مگ خودت نمیتونی درس بخونی .پسرا هم دگ مشخصه برا چی با دخترا میرن اونا همشون هدفشون فقط س ک س یا حداقلش بووس بغل هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیرع دخترا کاراش میفهمیدین

اون یکی دیگه ست

بیچاره بیمارایی که تو قراره پرستارشون بشی😂

یه پرستار هول که کل دوران دانشجوییش دنبال پسر پزشکی اینترن  و پسر همکلاسی بوده ی ذره هم درس بخون ناموسن

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

خوب شما به پسرا رو نده مجبورت نکردن که🤷‍♂️

نمیتونن مجبور کنن😂👍

بقیه هم رو نمیدن خیلی به همجنساتون ننازید 

بحث سر بی فرهنگ بازیایی هست که سعی بر عادی سازیش دارید 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

ببین اصلا درست نیست یه پسر برداره به ادم بگه پشت خوبی داری به چه دلیل باید بیاد تعریف باسن مبارک منو ...

آره یه مرد خیابونی ولی نه کسی که دوستمه و میشناسمش

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

خب داره سرصحبتوبازمیکنه ک ازپشت.....ببخشیدررک گفتم اینافکرای شیطانی پسره هس

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

متأسفانم واقعا پس ادب و نزاکت و... 💀🤢

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎