2777
2789

اگه مریضید تروخدا ماسک بزنید بقیه رو درگیر نکنید.

با ماسک اذیت میشید؟اصلا مهم نیست!اینکه شما اذیت میشید دلیل نمیشه ک بخواید بقیه رو مریض کنید.

خواهش میکنم اگه مرضید ماسک بزنید وگرنه بقیه رو درگیر میکنید گرفتار میکنید .طرف از کار و زندگیش میوفته .اون یه نفر هم میره خونه خانواده رو درگیر میکنه .یکی بچه کوچیک داره تو خونه یا چمیدونم زنش بارداره یا هرچییی چندین نفر گرفتار میشن با ماسک نزدن شما.

تروخدا مراعات کنید اگه مریضید🥺 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسجد که میرم میبینم خانومای مریض ماسک نمیزنن مجبورم منه سالم ماسک بزنم

خدا ادمای نفهمو لعنت کنه .من ک هرچی فحش . لعنته میفرستم به اونی ک کنارم نشسته بود و ماسک نزده بود و خیلی ریلکس برگشت گفت این ویروس جدیده رو گرفتم مریضم .از شبش منم حالم یواش یواش بهم ریخت

منم سرکار از مراجعینم همش مریض میشم ویروس میگیرم . نمیدونم چرا وقتی مریضن میان تو اداره ها میچرخن . ...

اقا بیان به کاراشون برسن ولی ماسک بزنن .من شده دو لایه ماسک میزدم ک کسی رو مریض نکنم .یه سره هم میگفتم مردم کار و زندگی دارن مریض میشن میوفتن گوشه خونه گناه داره 

یا اگه شپش دارید مدیون میشید همه جا میرید و به همه انتقال میدید دخترم از یه بچه گرفت خدا گواهه بیشتر زندگیمو بردم زیر آبجوش، نکنید بمونید خونتون مردم رو گرفتار نکنید حق الناسه  اگه نمیتونید درمان کنید برید دکتر، بخدا یه اعصاب خوردی برای منو شوهرم درست شد که حد نداره 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بقیه رو مجبور نمیشه کرد رعایت کننشما که حساسی ماسک بزن

نمیشه من ک مریض نیستم همیشه ماسک بزنم .اونی ک مریضه چند روز ماسک بزنه منطقی تره .منم موقعی ک مریض باشم میزنم دوتا دوتا هم میزنم