2777
2789
عنوان

زشته از وام دوستم انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
خیلییی کار زشتیه حالا اسی من یه سوال دارم اگه نفر اول هم درمیومدی بازم انصراف میدادی 😐😐خوبه میدونس ...

من وام زیاد شرکت میکنم هم اول دراومدم هم آخرا هیچوقت انصراف ندارم

الان بخاطر اینکه ممکنه نامزد کنم نگرانم..چون خرج داره دیگه هیچ پولی نمیمونه برام

این باز خوبه ۲۰تومنه من احمق درو از جون اسی ودوستان البته ۳سال پیش یه ۳تومنی نوشتم اون موقع طلا ۲۳۰۰ ...

دوستای من خیلی از این واما میذارن ولی من کاملااا مخالفم 

وهیچوقت این کارو نمیکنم چون اگه نفر اخر دربیای توی کشور ما که ارزش پول ثانیه ای میاد پایین بدبخت میشی 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستای من خیلی از این واما میذارن ولی من کاملااا مخالفم وهیچوقت این کارو نمیکنم چون اگه نفر اخر دربی ...

آخه این خانمه که من مینویسم یجا درنمیار هرماه قرعهدکشیه ادم نمیدونه که نفر بعدی خودشه یا نه ولی دیگه اگه عمری باشه از سال دیگه شرکت نمیکنم

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔