2777
2789
ای ناقلاخوش باشی🪷

فداشم جیگر همچنین

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب بخور  واجبه  گشنه  بمونی

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بله سه وعده پشت هم قرمه داشتیم پسرم امشب با مظلومیت تمام خورد با اینکه میگفت تکراریه

ای ننه🥲😂

حالا چرا سه وعده پشت سر هم قرمه؟

پسرتون نگفت مامان سبز شدیم از بس قرمه خوردیم؟😂

ااخه صبونه خودش مخوره میره ناهارهم پیش هم نیستیم فقط شام

خوب  یه  کوچولو  بخیر  ته بندی  کن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همسرمن توراهه یه ساعتی میکشه بیاد تاکید مبکنه. بخور ولی مقاومت میکنم

مث منی منم تاجایی ک بتونم صبرمیکنم ولی یبار تادوازده شب صبرکردم شوهرم بیاد خداشاهده شاموک اوردم رفتم‌نوشابه اینابیارم دیدم نصف غذا رو خورده خیلی بهم برخورد ب روش اوردم گفت شرمنده ب خدا من فک کردم توخوردی🤕

ای ننه🥲😂حالا چرا سه وعده پشت سر هم قرمه؟پسرتون نگفت مامان سبز شدیم از بس قرمه خوردیم؟😂

دیشب پختم امروز ناهارم خوردیم تنبلی کردم شام نپختم🤕🤧نه بچم خیلی زود کوتاه میاد مجبوری خورد