2777
2789
عنوان

شما هر چند وقت یکبار دوستپسرتون رو میبینین

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 91 پست
اره خسته شدم دیگ

دانشگاه نمیری؟ 

ولی اسی سنت خوبه دیگه 

الان ب سنی رسیدی ک لازم نیس  اصلا توصیح بدی  ک میخوای کجا بری 

البته درکت میکنم منم مثل تو بودم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا اینهمه خونه موندن بااین سن و سال خوب نیست بعدها حسرت میخوری ک چرا همه عمرت خونه بودیبرو دنبال کا ...

آخه ببین باورت نمیشه 

میخام واسه کارای مدرک دانشگام برم 

بابام میگ میبرمت همونجا وامیسه کارم تموم شه بعدببرتم 

حالم دیگ ازشون بهم میخوره

کلا زندانیم

پسره ام خسته شده 

اخرین باری ک دیدمش ماه پیش بود

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

دانشگاه نمیری؟ ولی اسی سنت خوبه دیگه الان ب سنی رسیدی ک لازم نیس اصلا توصیح بدی ک میخوای کجا بری ا ...

چطور عادی شدن؟؟؟ 

اصلا نمیذارن دوست و رفیق داشته باشم 

هوف خستم

دوست پسرش و دوستت چقدر بیکارنزندگی ندارن؟ما هفته ای سه چهار بار شبا میریم بیرون

دیگ پسره بعد کار دختره میاد دنبالش 

مثلا دختره ۴ تعطیل میشع تا۹ باهمن

روزی ۴ ۵ ساعت؟!! بزودی دلشو میرنه

من و همسرم دوران دوستیمون همکلاس بودیم بعد کلاسم تا شب بیرون بودیم هرگز هم این حس رو نداشتیم عصرا از شدت خستگی و خواب سرپا نبودیم اما میگفتیم هرجا باش فقط پیش هم باشیم

از اول انقد خونه موندی عادت کردن و به سخت گیری هاشون ادامه دادن و شماهم سعی نکردی بشکنی این حصار سخت گیری و حتما دانشجوی شهرخودتون هم بودی یا هستی ک ادامه دار بوده این قضیه