2777
2789
عنوان

خدایی آقایون چرا تو نی نی سایتن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 59 پست

حالم بهم میخوره از همشون

مطمئن باشید مردی که به خودش اجازه داده بیاد نی نی سایتو بشینه وسط گفتگو زنونه ۱۰ تا زن ، از خودش..نیست. با عرض معذرت 🙏🏻

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

دیگه همینه دنیا همینه چه مجازی چه حقیقی ردشون کن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون حقشونه  

و اینکه  این سایته هم برای مذکره هم مونث  فقد یک سایت عمومی هست ـ

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

من هر کی درخواست بده رد میکنم چه خانم چه اقا مگه اینکه خانم باشه و از قبل گفته باشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

چون حقشونه و اینکه این سایته هم برای مذکره هم مونث فقد یک سایت عمومی هست ـ

حق که آره ولی وقتی میری پی وی خانمی که هدف فقط س*ک... چت کردن باشه واقعا عمق بیشعوریه 

میخوان اقدام کنن برای بارداری اومدن راهنمایی بگیرن

یا پریود میشن نمیدونن چیکار کنم درد شون آروم شه 😂😂

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
سابقه من رو درسایت نگاه کن بعد شک کن مرد باشممن مرتب درخواست دارم تازه با ۴۲ سال سنولی واقعا اهمیتش ...

می‌دونم ولی اینجا بیشتر خانم هستن اگه سابقه زیادی دارین میدونین که سوالهایی اینجا از همدیگه می‌پرسیم کمک میخاییم چرا بایدمردا بیان