2777
2789

خوشبحالت فیزیکو میفهمی 

من از کل فیزیک گالیله یاد گرفتم فقد☹️

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من آموزش هنر خیلی بهتره 

دبیری فیزیک و ریاضی اینا سختن:( خالا من خودم کنکور ریاضی میخوام بدم واسه فرهنگیان😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
فقط تو رو خدا اگه معلم فیزیک می‌شید درست درس بخونید مثل معلم فیزیک بی سواد ما نباشید

اصلا میخوام فیزیک باشم ک خوب بخونم سوالای بچه ها رو فقط جواب بدم همه تیپا باهاشون کار کنم...خدا کنهه

خب بهتر بود از همون اول بری دنبال علاقترشته فیزیک رو فکر کنم بشه بدون کنکور از طریق سوابق تحصیلی رفت ...

زیست دوست دارم علاقه واقعیم رشتمم تجربی بوده 

دیگه ب زیست دستم نمیرسه فیزیک مرتبط با رشتمه 

فیزیکم اولویت دوم دوست دارم

زیست دوست دارم علاقه واقعیم رشتمم تجربی بوده دیگه ب زیست دستم نمیرسه فیزیک مرتبط با رشتمه فیزیکم اول ...

زیستو که بخوای باید کنکور بدی 

ولی نظر منو بخوای فیزیک بهتر از زیسته چون کلاس خصوصی میتونی بذاری دانش آموز میاد برات ولی برای زیست خیلی نمیرن کلاس

زیستو که بخوای باید کنکور بدی ولی نظر منو بخوای فیزیک بهتر از زیسته چون کلاس خصوصی میتونی بذاری دانش ...

اصن فرهنگیان الان جز فیزیک نمیزاره برا ارشد بخونم😂