2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زد

241 بازدید | 8 پست

دوباره تاپیک زدم چون جواب نگرفتم

شوهرم خیانت کرده بود.البته الانم منکر میشه میگه توومجردی باهاش بودم..فقط خواستم اثبات بشه بخودم ک واقعا شوهرم و دختره هم رو میشناسن یا ن.با گوشیش یواشکی ب دختره پیام دادم سلام خوبی دلم برات تنگ شده.اونم فرستاد سلام عزیزم اره دلم برات ی ذره شده!

شوهرم رف بیرون یهو زنگ زد گف تو ب کسی پیام دادی؟منم گفتم ن بعد گف دروغ نگو گوشیم رو ضبط صفحه گذاشته بودم فیلمش رو دیدم...

بعد اومد خونه با دادزدن گف شوهر ه اون دختره پیامی ک من فرستادم دیده زنگ زده فحش ناموسی داده و گفته تلافی میکنم....باز زنگ زد ب پدرشوهرم..

پدرشوهرم اومد طرفم بهم سیلی زد!بعد هر چی از دهنشون دراومد گفتن.بهم گفت پسرم ک.ون.ش رو هم بده حق نداری چیزی بگی چون زن باید مرد رو جمع کنه! گف من تو رو نمیزارم بری خونه بابات همینجا دفنت میکنم.

بعدش خونه ما ب اسم مادرشوهرمه.طبق چیزی ک تو قباله نوشته مادرشوهرم باید ۳ دنگ خونه رو ب نام من بزنه.پدرشوهرم گف خونه مال شما نیس مال منه .خونه رو میفروشم باید بیاین تو طبقه پایین خونه ما زندگی کنین‌.‌

۳روز منو بردن خونه مادرشوهرم بودم.شوهرم میگف میترسم ببرمت خونه بیان بلایی سرت بیارن...

ولی من شک دارم فک میکنم شوهرم از دروغ گفته بود ک شوهر دختره فهمیده این حرف رو زد چون متوجه شده بود من فهمیدم خیانت کرده دستپاچه شده بود.‌.از طرفی دو روز بعد با شوهرم بیرون بودیم دختره زنگ زد ب شوهرم شوهرم گوشیش خراب بود شماره ها حذف شده بود نمی‌دونست اونه.دختره سلام کرد بعد شوهرم گف سلام شما؟اونم ب شوهرم گف شناختی منو شوهرم گفت نه شما؟دختره اسم و فامیلش رو گف .شوهرم گف ن نمی‌شناسم اشتباه تماس گرفتین

۳هفته میگذره و الانم خونه خودمم !

دو تا سوال دارم

اول اینکه نصف خونه باید مادرشوهرم ب اسم من بزنه طبق قباله. از حرف پدرشوهرم زورم اومده. ب نظرتون بگم ب اسمم بزنن حقمو؟چجوری بگم بهشون ک لج نکنن و زشت نباشه؟

سوال دوم این‌که همه منت میزارن مخصوصا پدرشوهرم با قلدری میگن تو مقصری و نباید با گوشی شوهرت ب دختره پیام میدادی میگن اگ بلایی سرکشی می اومد کی جواب میداد جواب این حرفاشون رو چی بگم؟

لطفا جواب این دوستانم رو بگین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره