2777
2789
عنوان

کثیفی آپارتمان

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 20 پست

ساختمون مدیرمیخواد..ایشالا ک صاحبخونه نباشه و ازاونجا بره.اما اگ صاحبخونس تنهاراهش مدیرساختمون و البته همکاری همه اهالیه یه نفری زورت بهش نمیرسه.مام داشتیم کسیو ک اشغال هارو میذاشت دم درواحد کل راه پله بوی گند زباله میداد هرچقد میگفتیم فایده نداشت تامدیر ساختمون بهش تذکر داد مستاجربودنشون کارمارو راحت کرد چون ب صابخونه هم خبردادیم و خب برخورد کردن باهاش

من مدیر ساختمونم، 4واحدیم کلا، دیوونه شدم ازبس تذکر دادم وسایلتونو از همکف وپارکینگ جمع کنید. حالا جلوی واحداشون به درک چون تک واحدیم رفت وآمد نداریم. 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ساختمون مدیرمیخواد..ایشالا ک صاحبخونه نباشه و ازاونجا بره.اما اگ صاحبخونس تنهاراهش مدیرساختمون و الب ...

بدبختی صاحب خونس دوتا پسر زورگو داره گویا ترسوندن ملت و البته اینام جدی شکایت نکردن وسایلش به حدی زیاد بود کثیف هیچ جا نداشت از تو راه پله بری پشت بام

بدبختی صاحب خونس دوتا پسر زورگو داره گویا ترسوندن ملت و البته اینام جدی شکایت نکردن وسایلش به حدی زی ...

یه چیزدیگ ای ک هست اینه طبقه ی چندمه یعنی کنار شما هشت راه پله شمارو کثیف کرده یا ن؟!وگرنه ک پشت بام رفتن دم ب دیقه نیست من الان نزدیک۵ساله ساکنم توساختمونی ک حتی یکبارم نرفتم پشت بومش