2777
2789
عنوان

کثیفی آپارتمان

238 بازدید | 20 پست

یه خونه کوچیکی خریدم که ۸ واحده و انبار ندارند یکی از همسایه ها کل محیط راه پله خرپشت و پشتبان را پر از اشغال کرده من ۵ ماه دیگه میخام برم تو اون خونه الان مستجر توشه به گفته مستجر کلی باهاش بحث کردن فایده نداشته نصف ساکنین هم جوان مجرد هستن بی اهمیت براشون بنظرتون چجوری مشکل حل کنم تا نرفتم تو واحد کسی وکیل هست یا اطلاعاتی داره

حل نمیشه من 4 ساله تو این خونه ام بساطشونو از پله ها جمع نکردن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل اونم نه کم شاید صدتا درآمد زایی میکنه و کلی فرش کارتن اشغال میوه خشک میکنه حسابی خرت و پرت

ای بابا

این ادما درست بشو نیستن

ما یه جا مستاجر بودیم با همسایه اینطوری

صد بار گفتیم و طرف هیچ

اخرشم فرار کردیم

جام می و خون دل هر یک به کسی دادند....... در دایره قسمت اوضاع چنین باشد

مدیر مشخص کنید و ماهی یک بار بیارین تمیز کنه نکرد وسایلش کثیف کنید تا دلش بسوزه جمع کنه

انقدر کثیف بود که خدا میدونه مدیر هم حریفش نشده منم پولم کم بود برا فرار از مستجری بدبختی خریدم

انقدر کثیف بود که خدا میدونه مدیر هم حریفش نشده منم پولم کم بود برا فرار از مستجری بدبختی خریدم

اشکال نداره بابا مهم خونته تمیز باشه راه پله زیادم اهمیتی نداره

مدیر بگو یکی بیاره تمیز کنه وسایل اونم بریزه یه گوشه تو پلاستیک یا بزاره در خونش 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40